reklama
KulkaP
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny :*
Tak my już w domku od tygodnia. Gabrysia mi nie pozwala na nic, tylko by z cycem w buzi cały dzień i noc leżała [emoji15] karmienie jej nie sprawia mi już takiego bólu jak na początku. Myślałam ze zęby zjem [emoji33] 26 mamy wizytę u ortopedy. Będą ściągać jej szelki bo mała ma dysplazje bioderek Przynajmniej mam taką nadzieję ze już będą mogli to zdjac i wszystko ok bo kąpiel to jakaś tragedia... waciki i patyczki do uszu w ruch i każdy zakamarek czyścimy [emoji12]
Ale super te wasze dziewczynki już do siadania i chodzenia gotowe [emoji3] Jonathan ekstra poza do zdjęcia [emoji7]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Tak my już w domku od tygodnia. Gabrysia mi nie pozwala na nic, tylko by z cycem w buzi cały dzień i noc leżała [emoji15] karmienie jej nie sprawia mi już takiego bólu jak na początku. Myślałam ze zęby zjem [emoji33] 26 mamy wizytę u ortopedy. Będą ściągać jej szelki bo mała ma dysplazje bioderek Przynajmniej mam taką nadzieję ze już będą mogli to zdjac i wszystko ok bo kąpiel to jakaś tragedia... waciki i patyczki do uszu w ruch i każdy zakamarek czyścimy [emoji12]
Ale super te wasze dziewczynki już do siadania i chodzenia gotowe [emoji3] Jonathan ekstra poza do zdjęcia [emoji7]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
karolask87
Moderatorka
Kulka zanim Laura usiądzie to ja się zestarzeje nie zdziwiłabym się jakby najpierw zaczęła chodzić
Trzymam kciuki, żeby zdjeli małej szelki
Anitaka wiązanie super bo na biodrze, ale zależy od predyspozycji bo może być przy dłuższym noszeniu Dziecko jak w kółkowej się zachowuje, szybko się mota i łatwiej o odpowiednią pozycje maluszka. No i nie musi być siadające
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Trzymam kciuki, żeby zdjeli małej szelki
Anitaka wiązanie super bo na biodrze, ale zależy od predyspozycji bo może być przy dłuższym noszeniu Dziecko jak w kółkowej się zachowuje, szybko się mota i łatwiej o odpowiednią pozycje maluszka. No i nie musi być siadające
Kulka oj to zdrowka dla malutkiej :*
U mnie dzis od 1 do prawie 4 łucja sobie gęgała a jak juz zasypiala to nogami tak kopala ze myslalam ze zwariuje. ale co lepsze to jesc nie chciala. Dopiero o 8 zjadla. A o 23 ostatnie mleko bylo
U mnie dzis od 1 do prawie 4 łucja sobie gęgała a jak juz zasypiala to nogami tak kopala ze myslalam ze zwariuje. ale co lepsze to jesc nie chciala. Dopiero o 8 zjadla. A o 23 ostatnie mleko bylo
karolask87
Moderatorka
Anitaka to zaczynają się przesypiane nocki. U nas już od hohoho Laura dostaje przed polnoca i je dopiero po 8smej rano. Gdyby nie to ze sie wierci i wystawja nogi za lozeczko albo gubi smoczka jak sie obraca na brzuch to byly by cudowne nocki a tak to moge pomarzyc. Nawet chcialam zrezygnowac z tego karmienia w nocy bo jak ni sie przysnelo to potrafila przespac pare razy, albo obudzic sie o 6stej na jedzenie, ale teraz skubana niechce jesc w dzien wiec musze to odciagnac w czasie, az zacznie [emoji14]
Bubcia501
Fanka BB :)
Haha no tak nasze robinsy
Kulka trzymam kciuki, zeby te szelki zdjeli
Nie martw sie, Zosia tez na poczatku caly czas na cycu wisiala, teraz zreszta tez ma tak czesto ;p
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Kulka trzymam kciuki, zeby te szelki zdjeli
Nie martw sie, Zosia tez na poczatku caly czas na cycu wisiala, teraz zreszta tez ma tak czesto ;p
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas wielkie zmiany wymyśliłam sobie ze elizka pójdzie do przedszkola. Udało mi się miejsce znaleźć w dwa dni jeszcze pod nosem od poniedziałku zaczynam przyzwyczajanie będzie ciężko ale mam miesiąc i mam nadzieję że wcześniej mnie nie weźmie bo termin na 8.10 wszystko na kupę
Dziewczyny fajnie te chusty
Kulka dużo zdrowia moja elizka nosiła taką pieluche sztywną na ubranko bo też coś tam z biodrami miała.
Napisane na HTC Desire 626G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny fajnie te chusty
Kulka dużo zdrowia moja elizka nosiła taką pieluche sztywną na ubranko bo też coś tam z biodrami miała.
Faktycznie tu cisza ostatnio, ja musiałam wrócić do pourlopowej rzeczywistości a z tym zawsze ciężko, pierwszy tydzień w pracy był koszmarny, mimo że skrócony o poniedziałek ten tydzień o niebo lepiej [emoji106]
KulkaP oj, to też trzymam kciuki, żeby zdjęli szelki mój Filip nosił taką pieluchę o której pisze Gabi, plus taki, że właśnie do kąpieli można było ściągać, ale mimo wszystko było mi go szkoda, 5 tyg się męczyliśmy.
Karolask ale fajne fotki, Laura ma super włoski!
Wow Gabi, to mieliście naprawdę szczęście z miejscem w przedszkolu, zwłaszcza po tym jak zamknęli wszystkie przedszkola Alt Wien! Chociaż Elizka ma już trzy latka? Dla trzylatków jeszcze nie jest tak źle o miejsce, ale krippe to już tragedia... Fajnie, na pewno odetchniesz trochę, zwłaszcza jak dzidziuś się pojawi. Życzę powodzenia w adaptacji! Oby gładko poszło, bo to jednak dwie ogromne zmiany dla niej się szykują...
KulkaP oj, to też trzymam kciuki, żeby zdjęli szelki mój Filip nosił taką pieluchę o której pisze Gabi, plus taki, że właśnie do kąpieli można było ściągać, ale mimo wszystko było mi go szkoda, 5 tyg się męczyliśmy.
Karolask ale fajne fotki, Laura ma super włoski!
Wow Gabi, to mieliście naprawdę szczęście z miejscem w przedszkolu, zwłaszcza po tym jak zamknęli wszystkie przedszkola Alt Wien! Chociaż Elizka ma już trzy latka? Dla trzylatków jeszcze nie jest tak źle o miejsce, ale krippe to już tragedia... Fajnie, na pewno odetchniesz trochę, zwłaszcza jak dzidziuś się pojawi. Życzę powodzenia w adaptacji! Oby gładko poszło, bo to jednak dwie ogromne zmiany dla niej się szykują...
reklama
Vixen Elizka kończy we wrześniu 3 lata, tylko na pół dnia ja dałam żeby aż takiego przeżycia nie miał. Akurat jak dzwoniłam to dwoje zrezygnowało i miejsca mieli. Szczęście też miałam bo akurat pani przedszkolanka polka jest dla mnie lepiej bo niemiecki mój trochę kulawy[emoji14]no ale już po pierwszej wizycie tam na oglądaniu, pani zadzwoniła do szefa ze z Elizka może być ciężko i zaproponowali mi żeby już w poniedziałek zaczęła chodź wszystko od września tak do końca to jest kindergruppe horizont, może słyszałaś o nich? Mają tylko 3 placówki w Wiedniu.