reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Austrii

No to raczej się nie mylę i to ;)
A powiedzcie mi jeszcze jedną rzecz spotkalyscie się, a może mialyscie w ciąży kolke jelitowa spowodowana przez zaparcia? Mnie wczoraj w pracy złapał tak ostry klujacy ból brzucha po lewej stronie, promienujacy przez pachwine aż do kolana lewej nogi oraz całkowite odretwienie lewego posladka. Ból był nie do opisania zrobiło mi się gorąco i ciemno przed oczami osunelam się powoli na ziemię i położyłam na podłodze po jakiś kilku minutach przeszło. Poczytalam trochę i wychodzi na to że to kolka jelitowa tymbardziej, że zmagam się z zaparciami... :confused::(

reklama
Lilijka to może być też rwa kulszowa czy jakoś tak, jeśli bolą Cię plecy, krzyże, albo biodra, ale na to chyba za wcześnie jeszcze. U mnie tak było pod koniec ciąży. Tylko to nie była kolka chociaż też obstawiałam, a zwyczajnie biodra się trochę rozchodziły i uciskały na nerwy...

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Wyslalam :)
Moje dziecko zasnelo w nocy dopiero o 3: 30 o 6 rano pobudka o 12 zasnela a o 12:45 sasiad drzewo zaczal scinac halas jak cholera efekt mala placze niesamowicie dlugi weekend zapowiada sie ciezko :(

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w pl. Mala grzeczna. Spala cala noc jak jechalismy. Przed 23 zjadla. Bylismy w domu przed 2 o spala caly czas zjadla dopiero przed 5 a obudzila sie po 6 i po 7 znowu zaspala ;) takze bylo ok.

reklama
Do góry