reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Happy gratulacje! Jaki mały przystojniak:laugh2: Dużo zdrówka i spokoju dla Was!
Vici dawno Cię już nie widziałam ;-) ;) Ale lubię Cię podglądać na FB:-) :) Ospę mogłaś przechodzić niezauważalnie, siostra tak miała. Dopiero po 30 się dowiedziała, że musiała chorować jako dziecko (ależ miała zdziwienie).
Ze mnie twarda krowa, ani ospy, ani odry, różyczki, czy świnki :errr: Ostatnio okazało się, że w przedszkolu "ospa party" było, na szczęście nie załapałam, Eryk też nie (tu akurat szkoda).
Na kleszcze się nie szczepię, boreliozę przeszłam niemal niezauważalnie. Z tym, że ja po lasach łażę rok w rok, po wysokich trawach itp. Na całe szczęście zatrutych kleszczy jest bardzo mało.
Odliczam dni do 16, wtedy ostatnia wizyta i idziemy do szpitala się umawiać.

reklama
Happy gratulacje sliczny chlopczyk. Eh calkiem niedawno moja malutka byla taka malenka ten czas stanowczo za szybko leci ;) Zdrowka dla was wracaj do sil :)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Happy Gratuluje :) jest kolejny mały przystojniacha...
Przystawiaj, przystawiaj... i dochodź do siebie.
Ola ojjj były maluchy. Odtatnio oglądaliśmy film z pierwszego kąpania i nawet nasz klocek malutki był. Po Twojej pewnie jeszcze bardziej widać różnice ;)

Ech slodzinka z niego. Gratulacje. I tak jak mowicie dziewczyny. Niedawno nasze takie byly a teraz juz takie pannice wyrosly ;)

Karola serdeczne dzięki! :) Mam nadzieję że wydadzą mi ten numer na miejscu i nie będę musiała robić wycieczek bo po drodze do nich nie mam a niezbyt dobrze się czuję na ciągłe podróże autobusem.. :(

Happy gratulacje. Cudny jest .. ja dopiero 24 tydzien zaczynam i obawy przed porodem są ale taka kruszynka chyba wszystko wynagradza :-) a i jest tu moze poruszony watek dokumentów jakie trzeba zakatwic po urodzeniu dziecka, jesli oboje rodzicow to polacy ?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak jest ;) paula. I to nie jeden ;)
Dziewczyny a ile razy budza sie zawsze maluszki w nocy. Bo u nas nadal jest jak bylo. Po polnocy potem trzecia i szosta. Dzis lucja pol nocy byla na rekach. Plakala... Jak zjadla butle to spala juz ladnie nad ranem. Nie wiem czy byla glodna czy jak. ;(

reklama
Paula jak wystukasz w google formalnosci po urodzeniu dziecka w austrii to znajdziesz informacje z babyboom a takze z innych stron ;)

Do góry