reklama
Bubcia501
Fanka BB :)
To na pewno skok, u nas dzisiaj też coś nie tak, mała ciągle placze, jak próbuje ja odłożyć to od razu płacz , nawet jak śpi to próbuje ja odłożyć to też płacz, nie wiem czy to jakiś skok też, czy może ząbki mimo że jeszcze wcześnie ale jak dałam jej zimny gryzak to tak mocno gryzla że sama już nie wiem
Noo a u nas znowu tak samo tez ciagle placze i dzis to ja siedzialam a ona na rekach spala. A i slini sie i rączki do buzki ciagle daje .. Jakby.mogla to tala piąstke by wziela.do buzi... teraz spi juz 2 godz . narazie sie nie budzila
karolask87
Moderatorka
Anitaka może Twoja też się nieodkładalna zrobiła moja to by teraz z rąk nie schodziła bo wszystko wtedy lepiej widzi, ale ratuje nas leżenie na brzuszku, dopóki się nie zmęczy jest spokój
karolask87
Moderatorka
Nic się nie bój, do 18nastki napewno jej przejdzie
ola13650
Fanka BB :)
mam nadzieje a dziewczyny ja mutterschutz skonczylam 5 kwietnia i teraz czekam na wniosek z fbh i pewnie do dwoch tyg przyjdzie i bedzie to maj np i zloze wniosek o kbg to dostane wyrownanie tylko za kwiecien w.maju czy jak to jest
reklama
karolask87
Moderatorka
Anitaka dostaniesz w maju wyrównanie z pierwszą wpłatą. Ale jest jeszcze inna kwestia. Jak Ci się skończył Mutterschutz, a nie masz jeszcze KBG to prawdopodobnie nie masz ubezpieczenia. Nie wiem jak to dokładnie jest, musicie dopytać w KK. Na ten czas możesz się przy narzeczonym ubezpieczyć, bo napewno mieszkacie pod jednym adresem dłużej niż 10mscy.