reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Co do roszerzania diety, anet pewnie, że tak. Nie ma się co śpieszyć jeszcze się maluchy dość naplują w życiu :D
Ja też cały czas myślałam, że po czwartym można bo jak byk stoi w tych wszystkich tabelkach dalej, dopóki porządnie nie doczytałam interpretacji tych schematów i wytycznych :)

reklama
Ale na jakimś forum widziałam, że kobieta 3miesięczniakowi moczy smoczek w sosie z jej obiadu i mu podaje :( to przebiło nawet te marchewki na styczniowych...a i jeszcze pewnie sos z torebki... i za nic nie dała sobie powiedzieć, że to nie jest najlepszy pomysł...

Taak nadal karmic bede. ;) ale sie zaniepokoilam tym jej niejedzeniem i placzem ale juz zjadla dwa razy wiec jest ok. Tyle ze nadal marudzi i spac nie chce ani w wozku wni lozeczku tylko na rekach caly czas ;(

Karola tez ostatnio to czytalam... Kobieta zwariowala... Nie mogla sie doczekac az bedzie karmic ale ten sos to mi by nawet na mysl nie przyszlo. Tym bardziej dziecku ktore jeszcze mleko powinno pic tylko

Dziewczyny pytanie zdążyło wam się kiedyś coś takiego ze na kosmetyk z Polski nie mialyscie wy albo wasze dzieci uczulenie a na ten sam kosmetyk kupiony tu uczulenie wyszło? Kupiłam w sobotę balsam do opalania 50 z nivea dla małych dzieci i posmarowałam nim Elizke i wyszło jej uczulenie a dwa ostatnie lata używałam takiego samego tylko kupionego w Polsce i nic jej nie było. Dziwne bardzo :/

Napisane na HTC Desire 626G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Gabi ja mieszkam w 5bz.

Karolaska też gdzieś widziałam o tym sosie, ja już nawet nie chce się udzielać w takich tematach bo szkoda nerwów, świata nie zbawie,

Anitaka a twoja mała ile ma tygodni? Pewnie skok rozwojowy 7-9 tydzień? Bo następny to w 12 tygodniu

Babucia mamy ofertę żeby tam mieszkanie wynająć już tam kiedyś mieszkałam ale to tylko 2 miesięcy i zastanawiam się gdzie tam można na spacer z dzieckiem wybrać, jakieś fajne parki? :)

Gabi w 5. Jest dużo parków ale takich małych, że starszym dzieckiem to ok bo płacę zabaw a z maluszkiem to ja często w u4 wsiadam i na schonbrunn jadę albo coś, a gdzie w 5.?

reklama
Babucia na Bräuhausgasse :) to jest miedzy pilgramgasse a margareten girtel sory z błędy ale ja nigdy nie mogę zapamiętać jak się pisze niektóre nazwy:p

Do góry