reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Austrii

Anitaka mała chyba przerosła moją :) U nas już się nie da bez noszenia. Mała mnie do tego ciągle musi widzieć :/ Ja tam sobie ją jeszcze zamotam w chustę i git. Najgorzej ma tatuś haha :D

reklama
Dziewczyny u mnie mala jak nie spi to domaga sie ciaglej mojej uwagi a o noszeniu juz nie wspomne heh lepiej soe nosilo 2.5kg :p no ale ogolnie nie narzekam bo mala dosc duzo spi.
Aa czasem ratuje nas hustawka ;)

U nas tez jak nie slyszy i nie widzi to zaraz sie wierci. A ogolnie to w dzien malo spi. Wlasnie wrocilismy ze spacerku i juz po spaniu. Od razu w domu sie obudzila ;)

I jak tam laski po weekendzie? My zaraz biegniemy na spacer.
A za nami sobotnie polowanie na sukienki ♡ Ojjj gdyby nie czujne oko Mężula to wyniosłabym tyle, że mała zdążyłaby wyrosnąć zanim założyłaby połowę :D
Ale udało się kupić też białą, na chrzest będzie idealna. Ahh no i te mini spineczki...

Jak tam wasze maleństwa te mniejsze i te większe?

Heej dobrze. W sobote bylismy u znajomych urodzil im sie chlopczyk.taki malusi przy mojej malej. Karola my siee w tą sobote wybieramy na zakupy. Sukieneczke na chrzest kupi moja mama a my musimy kupic buciki rajtuzki biale;) i tez jakies.sukieneczki chce kupic bo na swieta musi byc elegancka a gdzie kupowalas malej sukieneczki. ??;)

Dzis w nocy cos mala spac nie chciala i marudzila. Chyba brzuszek ja bolal. Kupki zrobic nie moze chyba chociaz troszeczke zrobila ale ma wzdecia ale nie wiem dlaczego. Nie jadlam nic innego.niz dotychczas ;)

Weekend jak na zlosc brzydki.
Mala cos dzisiaj strasznie marudna ciezko jest ja uspac. Ratuje nas hustawka mala tam szybko zasypia.
To ja mam cala sterte sukieneczek ale te najmniejsze jeszcze za duze :( wiec musimy troszke poczekac. Z rajtuzkami tez mamy problem bo te na 50/56 tez za duze i to dosc sporo a mniejszych nie widzialam. Idziemy w srode na szczepienie mam nadzieje ze mala dobrze to zniesie.
Dzis wkoncu mamy pogode my juz po spacerku :)

Anitaka ja kupiłam w PRIMARKu :) Uwielbiam te dziecięce rzeczy tam. Jak widziałam te mini garniturki to, aż mi się synek do kompletu zamarzył :)
Laura mi się przebudza czasem koło 4 nad ranem. Puści bączka i idzie spać dalej. Czasem wystarczy po głowie pogłaskać i poszeptać do uszka :p
Ola ja gdzieś widziałam 44/50 Kurcze, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć gdzie :(

reklama
Do góry