reklama
karolask87
Moderatorka
Dzięki dziewczyny No włosy robią furorę, a mała ma centymetrowe odrosty, takie jaśniutkie i wygląda jakby wcześniej farbowana była
Nasza też w 2kach. Jedynki mi się wydają już małe i ciasnawe w obwodzie. Ale my z Anitaką wielkie klocuszki mamy od samego początku Ja zamawiałam online w dmie te tutejsze z żółtym paskiem. Wydają mi się jakieś takie solidniesze niż te niebieskie polskie. Jeszcze jednego Boxa pewnie zużyjemy. Ale skończyły się kleksy, to i pampersy na dłużej starczają.
Ola to mała też ładnie przybiera
Nasza też w 2kach. Jedynki mi się wydają już małe i ciasnawe w obwodzie. Ale my z Anitaką wielkie klocuszki mamy od samego początku Ja zamawiałam online w dmie te tutejsze z żółtym paskiem. Wydają mi się jakieś takie solidniesze niż te niebieskie polskie. Jeszcze jednego Boxa pewnie zużyjemy. Ale skończyły się kleksy, to i pampersy na dłużej starczają.
Ola to mała też ładnie przybiera
ola13650
Fanka BB :)
Karolask my wlasnie tez kupujemy w pl te pampersy z zoltym paskiem bo sa najlepsze i nie przeciekaja a i sa tansze jo to my sie przebieramy co chwile bo mala lubi sobie do czystego pampersa cos zrobic.
No mala w miesiac przybrala 1kg wiec super
No mala w miesiac przybrala 1kg wiec super
karolask87
Moderatorka
Anitaka Fotograf jest przy Hietzinger Hauptstraße 71. Jakieś 3 przecznice od Ambasady i Konsulatu (Konsulat jest tak jakby z tyłu za Ambasadą) Wejście od innej ulicy. Google Ci pokaże dokładnie
karolask87
Moderatorka
A czekanie zależy trochę od małej, bo musi mieć otwarte oczka A jak nie zechce to może potrwać. Samo wywołanie kilka minut.
Bubcia501
Fanka BB :)
u nas mala tez ma krostki ale to tradzik niemowlecy, cala buzie
dziewczyny to jak to jest z tym ortopeda do mutter kind pass, musze sie ekstra umawiac i jezeli tak to moze macie jakiegos ortopede do ktorego moglabym isc? bo tam w mkp jest ze 4-7 tydzien ta kontrola ortopedyczna a zosia w nastepnym tygodniu juz 6 tygodni skonczy to musze sie pospieszyc
dziewczyny to jak to jest z tym ortopeda do mutter kind pass, musze sie ekstra umawiac i jezeli tak to moze macie jakiegos ortopede do ktorego moglabym isc? bo tam w mkp jest ze 4-7 tydzien ta kontrola ortopedyczna a zosia w nastepnym tygodniu juz 6 tygodni skonczy to musze sie pospieszyc
reklama
karolask87
Moderatorka
Bubcia ja widziałam chyba na Matki Polki na Facebooku jak ktoś polecał jakiegoś ortopedę. My nie musiałyśmy ekstra robić, bo w naszej ordynacji jest cały zespół lekarzy i wszystko podczas jednej wizyty załatwiamy. A Twój pediatra nie robi odrazu tego? Bo tam nie ma nic nadzwyczajnego i chyba nie musi tego robić typowy ortopeda.