reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Anitaka no my uzywamy jedynek i jeszcze miesiac napewno ich bedziemy uzywac jak nie dluzej tylko ze moja wazy narazie 3400 i w 2 sie topi.

reklama
Dzięki dziewczyny :) No włosy robią furorę, a mała ma centymetrowe odrosty, takie jaśniutkie i wygląda jakby wcześniej farbowana była :D

Nasza też w 2kach. Jedynki mi się wydają już małe i ciasnawe w obwodzie. Ale my z Anitaką wielkie klocuszki mamy od samego początku :D Ja zamawiałam online w dmie te tutejsze z żółtym paskiem. Wydają mi się jakieś takie solidniesze niż te niebieskie polskie. Jeszcze jednego Boxa pewnie zużyjemy. Ale skończyły się kleksy, to i pampersy na dłużej starczają.

Ola to mała też ładnie przybiera :)

Karolask my wlasnie tez kupujemy w pl te pampersy z zoltym paskiem bo sa najlepsze i nie przeciekaja a i sa tansze ;) jo to my sie przebieramy co chwile bo mala lubi sobie do czystego pampersa cos zrobic.
No mala w miesiac przybrala 1kg wiec super :)

Anitaka Fotograf jest przy Hietzinger Hauptstraße 71. Jakieś 3 przecznice od Ambasady i Konsulatu (Konsulat jest tak jakby z tyłu za Ambasadą) Wejście od innej ulicy. Google Ci pokaże dokładnie :)

A to fajnie. Bo w poniedzialek sie wybieramy zeby zalatwic paszport jeszcze jutro musze zadzwonic czy dlugo bedziemy musieli czekac czy moze od reki bysmy dostali ;)

Moja mala dostala jakies krosteczki na buzce. Sa niewidoczne takie cieliste ale kiedy placze albo sie zdenerwuje to robia sie czerwone a potem znowu cieliste czy miala ktoras z was taki problem??

u nas mala tez ma krostki ale to tradzik niemowlecy, cala buzie

dziewczyny to jak to jest z tym ortopeda do mutter kind pass, musze sie ekstra umawiac i jezeli tak to moze macie jakiegos ortopede do ktorego moglabym isc? bo tam w mkp jest ze 4-7 tydzien ta kontrola ortopedyczna a zosia w nastepnym tygodniu juz 6 tygodni skonczy to musze sie pospieszyc

reklama
Bubcia ja widziałam chyba na Matki Polki na Facebooku jak ktoś polecał jakiegoś ortopedę. My nie musiałyśmy ekstra robić, bo w naszej ordynacji jest cały zespół lekarzy i wszystko podczas jednej wizyty załatwiamy. A Twój pediatra nie robi odrazu tego? Bo tam nie ma nic nadzwyczajnego i chyba nie musi tego robić typowy ortopeda.

Do góry