reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Dokladnie ulga niesamowita. Bubcia a twoja malutka jak? I mam pytanie malutka ma czkawke dajecie cos do picia czy sama przechodzi?

reklama
Ola gratulacje!! :) Jej jaka maleńka, nieco ponad pół mojej :) Ale musi być słodka. Ola, jak mała miała czkawkę na początku ogrzewałam, bo myślałam że może jej zimno, zwłaszcza jak miała ciepły kark, ale mimo to zimne rączki. Teraz daje cyca i przechodzi jak troszkę pociągnie. Ale noworodki ponoć tak mają. Samo też przechodzi. Zdrówka dla was :)

No u mnie narazie z pokarmem lipa mysle ze do 2dni sie powinno rozkrecic. Widzialyscie gdzies moze pampersy 0 ? I smoczki dla wczesniakow? Bo moja to we wszystkim sie topi

Ola znam to , Zosia ma 49 cm a ubranka wszystkie na 50cm wiszą, za duże, pampersy 1 też duże:) u nas pokarm teraz się tak rozkrecil , że fontanna tryska:p chyba mleczarnie założę :p

No ja bede musiala kupic chyba jakies komplety na 46 48 bo mam wszystko na 56 i kilka na 50 i tez sie topimy. A o pampersach 1 nie wspomne musze szukac 0

Super ola. Gratulacje eh jeszcze jaaa... U mnie zero nic ;) mala kopie jak zwykle. Zadnych skurczy nie mam. Jeszcze mam 6 dni ale czekam czekam i to czekanie najgorsze ;)

Anitaka ciebie pewniw tez zlapie niebawem. Gdyby nie to ze mi wody odeszly tez bym pewnie jeszcze nie urodzila bo po odejsciu wod ani jednego skurcza przez 20h dopiero po oxy ruszylo. Takze tez za niedlugo bedziesz miec mala przy sobie :)

Juz doczekac sie nie moge ;) a jak tam ola na sali??? Ja sie boje ze trafie nan3 albo 4 osobowa. Maz byl z toba czy sama rodzilas??;)

reklama
Anitaka tu sa sale 2 osobowe i nie ma duzo ludzi i to jest plus. Byl ze mna caly czas wyszedl tylko na ostatniej fazie parcia ktora trwala 5min

Do góry