reklama
marti_w
Fanka BB :)
Anet a do którego lekarza teraz chodzisz? Ten jego sprzęt to jakaś masakra.
Anitaka te 38 h w czasie wywolywania porodu bylam w pokoju sama (sa takie 3 do dysozycji na czas porodu) z mezem, mielismy lozko, sofe, pilki do skakania, osobna lazienke, radio, swoje ctg, pokoj ok 30 mkw. Maz spal i jadl w szpitalu gratis. Pozniej po porodzie bylam w pokoju 4-osobowym w trojke 2 doby, sama 2 doby, z 1 laska tez 2 doby. Zalezy jak trafisz. Nie bylo ciasno, gorzej dla maluchow, bo jak jeden zaczynal plakac to caly pokoj na bacznosc stawal :-)
ja po 2 tygodniach kichania i smarkania, dostalam tydzien wolnego i z cieplego lozeczka Was pozdrawiam chwilo trwaj, chwilo jestes piekna ;-)
ja po 2 tygodniach kichania i smarkania, dostalam tydzien wolnego i z cieplego lozeczka Was pozdrawiam chwilo trwaj, chwilo jestes piekna ;-)
ola13650
Hej dziewczyny ja mam dzis dzien lenistwa do niczego nie potrafie sie zmotywowac jeszcze ten wiatr na polu. Caly dzien bym spala. Wizyte mam w poniedzialek i zobacze co tam u malej slychac juz nie moge sie doczekac. A wasze samopoczucie jak tam?
Dziewczyny jezeli po porodzie z dzieckiem jest wszystko ok to mozna juz wyjsc na dzien nastepny jak to jest?
Dziewczyny jezeli po porodzie z dzieckiem jest wszystko ok to mozna juz wyjsc na dzien nastepny jak to jest?
@ola przy Ambulante Geburt (oczywiscie przy porodzie naturalnym) mozesz wyjsc po 3h jesli chcesz i z Toba i malenstwem wszystko oki. Jedna z dziewczyn w szpitalu, ktora byla ze mna w pokoju tak zrobila, przywiezli ja po porodzie przebadali i po kilku h do domu...
karolask87
Moderatorka
Ola mam dziś dokładnie to samo :/ a tyle do zrobienia jeszcze... ale wyspałam się tej nocy przynajmniej
ola13650
Kurcze fajnie tylko ze to trzeba miec swoja polozna ja niestety nie mam. Ale mam nadzieje ze jak bedzie wszystko ok to po 2 dobach nas wypuszcza. Ta nieznajomosc jezyka mnie przeraza
Ja dzis tylko wypralam ubranka dla malej jutro bede prasowac. Zrobilam obiad i nic mi sie juz nie chce jakas zmeczona jestem od tego nic nie robienia
Ja dzis tylko wypralam ubranka dla malej jutro bede prasowac. Zrobilam obiad i nic mi sie juz nie chce jakas zmeczona jestem od tego nic nie robienia
reklama
marti_w
Nie ma się Czego bać. Za dużo tam nie będą z wami gadać pewnie,jedynie co rano przy obchodzie. Ja lezalam tu 2 razy w szpitalu. Raz prawie 2 tygodnie i jakoś poszło. Co nie wiedziałam to translator i już.