reklama
aniag78
Fanka BB :)
anet
dziękuję Dom pod St. Polten, do Wiednia jakoś nas nie ciągnie Wolimy jednak trochę ciszy i spokoju Młody w maju skończył trzy latka. We wrześniu w końcu pójdzie do przedszkola. Trochę ciszy będzie
anula2011 witaj współczuję sytuacji, mam nadzieję, że szybko się poprawi i będziesz razem z rodzinką. Ja bym się już nie odważyła do Polski wracać. Polskie standardy mnie przerażają.
dziękuję Dom pod St. Polten, do Wiednia jakoś nas nie ciągnie Wolimy jednak trochę ciszy i spokoju Młody w maju skończył trzy latka. We wrześniu w końcu pójdzie do przedszkola. Trochę ciszy będzie
anula2011 witaj współczuję sytuacji, mam nadzieję, że szybko się poprawi i będziesz razem z rodzinką. Ja bym się już nie odważyła do Polski wracać. Polskie standardy mnie przerażają.
anet:)
Mazia napewno poradzisz sobie, przy dzieciaczkach jak zaczynaja do szkoły chodzić to lepiej jakoś język do głowy wchodzi sluszalam :-)
..kurde a my mamy zamiar za parę lat zjechać do Pl.. też nie wiem jak to będzie...
Wierzę ze napewno Wam ciezko na odległość.. trzymam kciuki :-)
Anula jak sie trzymasz? Chcesz tutaj rodzinkę ściągnąć?
Aniag to super bo tam milsi ludziska podobno mieszkają oj i napewno spokojniej :-) wszystkirgo dobrego wiec w nowym gniazdku :-)
..kurde a my mamy zamiar za parę lat zjechać do Pl.. też nie wiem jak to będzie...
Wierzę ze napewno Wam ciezko na odległość.. trzymam kciuki :-)
Anula jak sie trzymasz? Chcesz tutaj rodzinkę ściągnąć?
Aniag to super bo tam milsi ludziska podobno mieszkają oj i napewno spokojniej :-) wszystkirgo dobrego wiec w nowym gniazdku :-)
mazia91
W piatek jade do męża na urlop.. Mąż mi przygaduje że może już nie wrócę do polski... Boje się jak diabli bo to że Tomcio sobie poradzi to wiem ale ja idąc z nim do przedszkola.. jak ja sie tam z tymi opiekunkami dogadam... no ale cóż trzeba to jakoś przełknąć... A czy słyszałyście coś na temat nowej ustawy że nie należy sie rodzinne na dzieci które nie przebywają na terytorium Austrii
?
?
k-a-l-a
Zaciekawiona BB
Witam! Jestem tutaj nowa.
W Wiedniu jestem od 2 lat. Z mężem oczekujemy naszego maluszka - jestem w 4 miesiącu. Moja gin. to dr Dinhof. Czyktóraś z Mam takze do niej chodzi?
Pozdrawiam.
Tak ja chodze jestem w 6 miesiecu
reklama