aniag78 dlatego już nie czytam, bo tylko sobie nerwy przez to psułam, a teraz przynajmniej spokojniejsza jestem
Faktycznie małego siłacza masz, a z mową też na pewno nadrobi, nic się nie bój
mój kuzyn do 3 r.ż. prawie w ogóle nie mówił (tu akurat przez zaniedbanie jego mamy...), a teraz jest dorosłym facetem i wszystko jest ok
Maryńka od 6 miesiąca dopiero? Większość leżaczków i huśtawek jest od 0-9 kg tylko, nasz akurat jest od 0-18, ale w pozycji półleżącej tylko do 9, a do 18 jak jest używany bardziej jako bujane krzesełko, jak już dziecko siedzi. Gdybym miała używać dopiero od szóstego miesiąca, to nie opłacałoby się nam kupować, jak Filip już ponad 8 kg waży
My nie używamy za często, głównie jak muszę wyjść z pokoju i czasem do karmienia, bo do krzesełka za mały jeszcze jest, mimo że też mogę ustawić pozycję półleżąca i niby ma wkładkę redykcujną dla niemowlaków, ale z tym to czekam aż już pewnie usiądzie
Gucio - rozbójnik, zestresował mamę! No cieszę się, chociaż wiem, że niedługo to się skończy
na razie jeszcze poza dywan czy matę nie wywędrował, tylko czekam na ten uroczy czas, gdzie trzeba mieć oczy dookoła głowy
mąż to już nawet pozakładał na wszystkie kanty od mebli osłonki.