reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Austrii

Cześć dziewczyny :)
Jestem nowa na tym forum, bowiem sytuacja dla mnie też nowa: jestem w 7 tygodniu ciąży. Mieszkam w Leoben i tu też pracuje jako pokojówka/sprzątaczka w Gasthofie. W poniedziałek byłam u lekarza i widziałam już małego czlowieczka z bijącym mocno serduszkiem! Wow, totalny czas! Zwłaszcza, że w piątek byłam u innego lekarza, który dał mi hormony na podtrzymanie, bo stwierdził, że jest puste jajo płodowe i mam się przygotować na najgorsze :(. Będę Was na pewno często odwiedzać i śledzić wasze wpisy :) Pozdrawiam

reklama
Haha Karola matki z doswiadczeniem [emoji23][emoji23]
... Gratulacje ciąż dziewczynki... Zazdroszcze wam [emoji39][emoji39]
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkich.Jestem z Wiednia ,na forum weszlam przypadkowo i postanowilam sie zarejstrowac i popytac kilka waznych dla mnie spraw. Termin porodu mam na 9.03.2018,to moja pierwsza ciaza i kompletnie nie wiem czego sie spodziewac tymbardziej ze moj niemiecki jest slaby i z tego powodu chyba najbardziej sie denerwuje

Witaj minka :) brak znajomości języka w ciąży i przy porodzie to żadna przeszkoda. Jest tyle polskich położnych, że nie ma się czym stresować. Prędzej trafisz w totka niż żadnej nie napotkasz :)

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

reklama
Do góry