reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Aniag przecudny !!
Jak chcesz BLW to najlepiej na kolanach, albo w jakims bujaczu czy cos byle nie calkiem na siedzaca, ale tez nie za plasko, zeby sie nie zakrztusil :)

P.S. Mam fotki
2 kable OTG, 2 myszki na kabel usb, kawalek tasmy klejacej i drugi taki sam telefon ( S4 siostry), czas odblkwania kilka sekund, rachoda bezcenna!!!!

reklama
Karola to super ze sie udalo.
Ech to moje dziecko normalnie tylko mama i mama. Wszedzie za mna chodzi a jak idzie do salonu to sie odwraca i patrzy czy ide. A jak sie nauczyla auuła mowic. Co by sie nie stalo zataz ała krzyczy. Nawet jak kupe zrobi i ja przebieram to jest auuła. I to doslownie auuła. A jak sie przewroci czy cos to tez zaraz to samo.
Dzis z tatem siw bawila chociaz. A ja pranie po polsce i układanie wszystkiego.
Dziewczyny na karenz sie rozlicza podatek czy nie??? Cos na dziecko czy jak??

Aniag oj współczuję moja córa to samo :( czasmi mam ochotę gryzaka jej do ręki przykleić taśmą :) do przebicia zębów chyba daleka droga jeszcze a mi cierpliwości zaczyna brakować.
Karola super że się udało! Sto lat i dużo zdrówka dla bujnowłosej piękności :) :*
Haha Anitaka to ała musi być urocze [emoji7] z rozliczaniem się nie mam pojęcia co i jak. Sama muszę ten temat sprawdzić jak wrócimy bo u mnie to zawiła sprawa pewnie będzie

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny wszystkiego dobre w nowym roku :) :*
Karola wszystkiego Najlepszego dla twojego roczniaka [emoji4]
Ba jak to szybko zlecialo my tez za chwile roczek. Ja w sylwestra godzina 23 padlam i pilnowalam zeby mi fajerwerki dziecka nie obudzily [emoji14]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej i szczescia w nowym roku
Karola sto lat dla roczniaka:-)
Lilka mozesz pocieszyc ,ze wstrzelilas w srodek bo nawet z grudnia to tu po srodku w szkole beda. Nie ida rocznikiem ur tylko szkoly tzn wszystkie dzieci urodzone od wrzesnia do sierpnia nastepnego roku u Victora np sa roczniki 2005 i 2006. Rodzice sierpnia i wrzesnia maja tylko wybor albo puszcza albo przetrzymaja reszta nie ma wyjscia.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki dziewczyny w imieniu Laury :)

Załączniki

• DSC_7256.JPG
    DSC_7256.JPG
    19,7 KB · Wyświetleń: 61
  • 15782008_1158045557625162_881988005_n.jpg
    15782008_1158045557625162_881988005_n.jpg
    48,8 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC_7241.JPG
    DSC_7241.JPG
    86,5 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Karolask gratuluje odzyskania zdjec. [emoji4]I najwazniejsze Wszystkiego najlepszego dla Laury!!! [emoji512] Ale ten czas zlecial [emoji3] sliczne zdjecia. A to po srodku to jakas profesjonalna sesja? Fajny tort [emoji4]

Anitaka moj dopiero 7 mcy a juz zaczal sie u niego lek separacyjny i strach przed obcymi (dawno nie widzianymi) osobami/miejscami... Joni na macie jedna reka musi mnie dotykac albo siedzi na moich kolankach i sie bawi. Co chwile sie patrzy czy jestem i poswiecam mu 100% uwagi jak nie to ryk jak nigdy... Noce tez gorsze. Chociaz nie budzi sie z placzem. Tylko chce gadac. Oczy jak 5zl i nie chce juz spac. On spi bardzo malo...od 21 do 5 albo 6 z mmostwem przerw. Sypial juz lepiej wiec mam nadzieje ze to przejsciowe... Po 7 miesiacu musi byc lepiej... Nie dziewczyny? [emoji12]Zlikwidowalam balkonik i teraz lozeczko stoi obok naszego... Moze to zeby... Kto wie. Mamy dwa, ida dwa kolejne. 30 tydzien to chyba jeszcze nie skok.

Aniag fajny chlopak [emoji38]. Oby zabki szybko wyszly. Wspolczuje nocek. U nas wlasnie przez to ze nie siedzial byly papki na poczatku ale teraz woli juz jak jest wiecej kawalkow... Ostatnio dorwal sie do mojego chleba z maslem [emoji13]

Kulkaa ja tez wlasnie zainstalowalam sobie ta aplikacje. Dzieki! Dobra rzecz. Zwlaszcza ze ostatnio komorka cos mi sie psuje.

Anet a gdzie ty tego Bielucha w Wiedniu kupujesz?

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry