reklama
karolask87
Moderatorka
Gabi my jakos po tygodniu już bylismy na krorki spacerze w styczniu, do ambasady właśnie. Ale tego dnia było chyba jakoś 15 stopni i słońce
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Kupilismy na zabki kuleczki homeopatyczne Osanit. Czy rozpuscic je jakos czy od razu do buzki? Mamy jeszcze Dentinox ale na razie jeszcze nie jest tak zle wiec chce troche poczekac. Maly znow zle je, ciezko mu zasnac i placze czasem bez powodu. Pogryzl mi tez cycka, slini sie strasznie a paluszki wciaz w buzi - jezdzi nimi...
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Bubcia501
Fanka BB :)
Vixen super gratulacje to teraz ta plyta z cwiczeniami dla kobiet w ciazy sie przyda ekstra
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Bubcia o rany, ja Cię nie skojarzyłam [emoji85] dziękuję [emoji8] Hehe niestety na razie leży, samopoczucie mi nie pozwala, a jeszcze mnie choróbsko teraz dopadło Tzn raz ćwiczyłam tą płytkę już będąc w ciąży a raz inny trening Chodakowskiej, ale to jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży Ale liczę na to, że za parę dni wrócę do ćwiczeń
KulkaP
Aniag78 zdrówka dla Was!
Kurczę muszę spisać sobie te nazwy specyfików na ząbkowanie i się zaopatrzyć w razie W '
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kurczę muszę spisać sobie te nazwy specyfików na ząbkowanie i się zaopatrzyć w razie W '
reklama
KulkaP
Gabi my po 3 tyg byłyśmy na spacerze ale było gorąco no i wcześniej mini spacerki z auta do sklepu lub załatwiać papierki[emoji14]