reklama
ola13650
Fanka BB :)
Aniag moze kapusniak? O ile masz kapuste w domu
Karola mam nosidlo ale mala na chwile w nim posiedzi i koniec woli chodzic tam gdzie jej nie wolno :/ co do spania to spi przy cycu tylko i wylacznie kazda proba odlozenia konczy sie placzem :/
Oj przyjdzie czas ze bedzie jadla dziecko nie da sie zaglodzic moze daj jej kromeczki cieniutko maslem posmarowane albo jakims serkiem Mia to chetnie je to co my
Boze 12kg szok [emoji44]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Karola mam nosidlo ale mala na chwile w nim posiedzi i koniec woli chodzic tam gdzie jej nie wolno :/ co do spania to spi przy cycu tylko i wylacznie kazda proba odlozenia konczy sie placzem :/
Oj przyjdzie czas ze bedzie jadla dziecko nie da sie zaglodzic moze daj jej kromeczki cieniutko maslem posmarowane albo jakims serkiem Mia to chetnie je to co my
Boze 12kg szok [emoji44]
ola13650
Aa Laura jeszcze nie wyglada na glodzona wiec spokojnie wroci jej apetyt
karolask87
Moderatorka
Jej aniag no to masakra. Niby mówią, że nie da się przekarmić dziecka na piersi, ale jak widać się da. No bo pewnie, dziecko jak zacznie się ruszać to zgubi dużo itd., ale z taką wagą nie zacznie się ruszać bo zwyczajnie taki maluch nie dźwinie takiego ciężaru ale przy 73 cm to jeszcze nie tak źle chyba...
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
karolask87
Moderatorka
No Ola tylko, że nie rosnie przez to ze nie przybiera ma 69cm i 8 kilo. Urodzila sie z prawie 4roma to na koniec roku powinna wazyc kolo 11. Zawsze byla jakos na 60-75 centyla a juz spadla pod 50ty :/
Co do jedzenia to już różności podawałam. Chlebek nawet zje, jajecznicy nie tknie wcale, warzywa do łapki ok, ale ppgniecione na łyżeczce już be. A najlepsze, że jak zamaist łyżeczką jej palcami daje do chętniej buzie otwiera.Pewnie chce mnie ugryźć
Co do jedzenia to już różności podawałam. Chlebek nawet zje, jajecznicy nie tknie wcale, warzywa do łapki ok, ale ppgniecione na łyżeczce już be. A najlepsze, że jak zamaist łyżeczką jej palcami daje do chętniej buzie otwiera.Pewnie chce mnie ugryźć
ola13650
Karola ale maluchy ruszac sie zaczely wiecj raczkuja wstawajs i spalaja wiecej. Aa to Mia tez najchetniej sama je osatnio jej zrobilam mielone z kurczaka z marchewka i koperkiem wcinala to z ziemniaczkami i upominala sie o jeszcze. Ja Mie wsadzam do krzeselka i je sama jaki jest pozniej burdel to juz nie powiem [emoji23][emoji23] jak nie chec owocow to moze soczki do picia? Albo banan do reki i niech je. Moze miedzy posilkami jakis biszkopt do reki? My ostatnio robilysmy nalesniki z jablkiem. Tylko ze z mleka ktore mala pije. Tez wcinala.
karolask87
Moderatorka
No tez wlasnie jej staram sie tak gotowac, zeby urozmaicenie miala, mam nadzieje ze jej wrocic apetyt za kilka dni... w ten weekend miala jechac po krzeselko, bo w koncu zaczela siadac to dupa bo nas rozlozylo... no i fakt syf niesamowity hehe chyba musze kupic psa
Bubcia501
Kaeola nie martw sie, ja juz mowilam, moja Zosia od 15 lipca do 25 wrzesnia przytyla 400gram bo wtedy wazyla 7100 teraz 7500 i wszystko supee, dzieci po prostu duzo sie teraz ruszaja i mniej przybieraja
A Zosia cale udko dzisiaj obgryzla
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
A Zosia cale udko dzisiaj obgryzla
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
reklama