reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Aberdeen

joaniza dzieki za powitanie...ja juz powoli dochodze do siebie..roboty w domku troche zostalo ale maly dzisiaj strasznie marudny wiec nic nie moge zrobic...

reklama
puk puk! a co tu taka cisza? czyzby pogoda nie nastarajala Was do pisania?my mielismy isc dzisiaj na spacerek ale jak juz posprzatalam i uszykowalam siebie i malego to znowu zaczelo padac:-(...dobrze ze czas w weekend wykorzystalismy na spacerki i przejazdzki...a tak sie cieszylam ze sie ladna pogoda i cieplutko...juz planowalam te spacerki:wściekła/y: jak zwykle na zlosc:wściekła/y:....

no ale laski piszcie co tam u Was i dzieciaczkow...

Marta jak malej przejdzie to odezwij sie jutro na gg to skoczymy na miasto albo na spacerek...a jak nie to chociaz jakas kawke/herbatke sie wypije...:-)

hey Kasia jak bedzie lepiej to na pewno gdzies uderzymy ale jak na razie to tylko na gorsze bo niunia goraczkuje:-(.
A ja jakl mam chwilke to robie co mam do zrobienia i malo czasu mi zostaje na pisanie na bb.buziaki

Marta jak bedziesz mala czas to dawaj na gg bo bylas tylko przez chwilke i mi zniknelas zanim cokolwiek napisalam.:-(...a jeszcze lepiej:chodzcie 4 pietra wyzej:-)..

Asia i jak?- szkrab spal w samochodzie czy mama lizala stopy?:-D jeszcze troche i bedzie z niego taki maly bandziorek jak moj...

no coz kobitki moje wielkie dzieki za zaprosiny i moje czekaja....musicie sie zrewanzowac :) a tak powaznie to zapraszam kiedy macie ochote....
i dzieki za cieple przyjecie :zawstydzona/y:
a Niunus wytrzymal bez lizanska...do bloku, padl pod klatka, ale tata wsadzil za kierownice...i ozyl :)

pozdrawiamy

To dzien zostal uwienczony sukcesem;-),super. Do nas wpald jeszcze sasiad i troszke posiedzielismy:tak:.
Mam nadzieje ze w nastepnym tygodniu znajde czas to wpadne na ciasto:-)
buziaki

Witam wszystkie mamusie z Aberdeen, mam na imię Linda i zaliczam sie jeszcze do grupy przyszłych mam,wkroczyłam właśnie w 7 miesiąc ciąży ale widzę, że bardzo sympatycznie na tym forum:)pozdrawiam wszystkie mamy:

Witaj Linda bardzo nam milo i szczesciara jestes bo najlepsze przed toba jeszcze;-).
A ty od kiedy mieszkasz w Aberdeen?

reklama
Do góry