reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Aberdeen

szczerze mowiac, to ja tez nie bylam.... tak jakos wyszlo :rofl2:
a na kawusie zapraszam mieszkam w jednym z tych wierzowcow wielkich na 11 pietrze, widoki przednie :-) mam, stad Robert nie chce odejsc od okna....
macie moj numer telefonu, wiec jak bedziecie juz zdecydowane, to dzowncie, a i moje gg tez podam 1709908
pozdrowienia

Asia

reklama
Joaniza widze ze Twoj synek tez jest zwolennikiem widoku szarego miasta...my mieszkamy na Seaton w wiezowcu na 10 pietrze i Dawid tez by caly czas tylko na oknie siedzial...tu u moich rodzicow jestesmy na 4 pietrze i nie przy samej ulicy wiec ma gorzej ale jak wrocimy to sie znowu zacznie wlazenie na okno...tam ma dobrze bo wlazi najpierw na lozko, z lozka na szafke ktora stoi pod samym oknem a mama musi miec oczy dookola glowy i pilnowac bo robi to w ekspresowym tempie...

tygrysek 235 dokladnie tak samo, uwielbia widoki za oknem, lubi ptaki, a najbardziej samochody (to akurat ma po tacie), poza tymjest pewnie taki sam jak kazdy inny chlopiec w jego wieku
pozdrawiam

czesc Wam!jak tam po weekendzie? ja tylko na chwilke wkleje pare fotek mojego smyka zebyscie wiedzialy jak wyglada i uciekam do lozeczka...buziaki

dawidekpolska123ox6.jpg
dawidekpolska134fq6.jpg
dawidekpolska121rs7.jpg

a to ja
dawidekpolska088zmianapb3.jpg

wklejcie tez Wasze fotki....

hej dziewczyny...
moj weekend ok, maz w pracy calymi dniami, ja w domu, w poniedzialek mialam najazd Dawida rodzenstwa (a ze jest jednym z 8, no to bylo troche ludziow:-))

zdjecia mojego malego i mnie samej sa na naszej klasie, jest duzo, wiec jak ktos chetny moze obejrzec.... moje nazwisko joanna janusiewicz
pozdrawiam

no coz, maluch moj jest straszny ostatnio...chyba mu sie mama nudzi :-(
a tygrysek, twoja pociecha tez jest niczego sobie :-D, kochane bobaski, a imie ma moje ulubione....meza
pozdrawiam

i jak weekend minal?u nas wczoraj padalo i nosa z domu nie wystawialismy za to dzisiaj piekna pogoda i 3 godziny na plazy bylismy:-)...Dawid sie wybiegal, przekopal pol plazy i padl...:-Dsam juz chcial do wozka jak wracalismy:szok:...jutro tez ma byc cieplo-mam taka nadzieje, to do parku pojdziemy pokarmic kaczuszki...

reklama
co ci tylko tygrysku pozazdroscic :)
u nas pogoda jak zwykle....4 pory roku na przeciagu 12godzin....no ale my sobie jakos radzimy....dzisiaj musielismy na poczte pojechac (moja stara prace:)- bardzo sie ciesze, ze juz tam nie pracuje) i do primarku , zlecialo szybko, Robert usnal mi w autobusie w drodze powrotnej, no i jestem w domu, on spi, a ja w koncu mam czas dla siebie.....na sprzatniecie i gotowanie, no i pranie :tak:
pozdrawiam

Do góry