reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Aberdeen

szczerze mowiac, to ja tez nie bylam.... tak jakos wyszlo :rofl2:
a na kawusie zapraszam mieszkam w jednym z tych wierzowcow wielkich na 11 pietrze, widoki przednie :-) mam, stad Robert nie chce odejsc od okna....
macie moj numer telefonu, wiec jak bedziecie juz zdecydowane, to dzowncie, a i moje gg tez podam 1709908
pozdrowienia

Asia

reklama
Joaniza widze ze Twoj synek tez jest zwolennikiem widoku szarego miasta...my mieszkamy na Seaton w wiezowcu na 10 pietrze i Dawid tez by caly czas tylko na oknie siedzial...tu u moich rodzicow jestesmy na 4 pietrze i nie przy samej ulicy wiec ma gorzej ale jak wrocimy to sie znowu zacznie wlazenie na okno...tam ma dobrze bo wlazi najpierw na lozko, z lozka na szafke ktora stoi pod samym oknem a mama musi miec oczy dookola glowy i pilnowac bo robi to w ekspresowym tempie...

tygrysek 235 dokladnie tak samo, uwielbia widoki za oknem, lubi ptaki, a najbardziej samochody (to akurat ma po tacie), poza tymjest pewnie taki sam jak kazdy inny chlopiec w jego wieku
pozdrawiam

czesc Wam!jak tam po weekendzie? ja tylko na chwilke wkleje pare fotek mojego smyka zebyscie wiedzialy jak wyglada i uciekam do lozeczka...buziaki

dawidekpolska123ox6.jpg
dawidekpolska134fq6.jpg
dawidekpolska121rs7.jpg

a to ja
dawidekpolska088zmianapb3.jpg

wklejcie tez Wasze fotki....

hej dziewczyny...
moj weekend ok, maz w pracy calymi dniami, ja w domu, w poniedzialek mialam najazd Dawida rodzenstwa (a ze jest jednym z 8, no to bylo troche ludziow:-))

zdjecia mojego malego i mnie samej sa na naszej klasie, jest duzo, wiec jak ktos chetny moze obejrzec.... moje nazwisko joanna janusiewicz
pozdrawiam

no coz, maluch moj jest straszny ostatnio...chyba mu sie mama nudzi :-(
a tygrysek, twoja pociecha tez jest niczego sobie :-D, kochane bobaski, a imie ma moje ulubione....meza
pozdrawiam

i jak weekend minal?u nas wczoraj padalo i nosa z domu nie wystawialismy za to dzisiaj piekna pogoda i 3 godziny na plazy bylismy:-)...Dawid sie wybiegal, przekopal pol plazy i padl...:-Dsam juz chcial do wozka jak wracalismy:szok:...jutro tez ma byc cieplo-mam taka nadzieje, to do parku pojdziemy pokarmic kaczuszki...

reklama
co ci tylko tygrysku pozazdroscic :)
u nas pogoda jak zwykle....4 pory roku na przeciagu 12godzin....no ale my sobie jakos radzimy....dzisiaj musielismy na poczte pojechac (moja stara prace:)- bardzo sie ciesze, ze juz tam nie pracuje) i do primarku , zlecialo szybko, Robert usnal mi w autobusie w drodze powrotnej, no i jestem w domu, on spi, a ja w koncu mam czas dla siebie.....na sprzatniecie i gotowanie, no i pranie :tak:
pozdrawiam

Do góry