reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Aberdeen

Hello Mamuski!

Tygrysek235, dzieki! Na pewno wszelkie informacje na temat dobrej opieki w Aberdeen dodaja mi odwagi! ;-)

Joaniza, prawie zamieszkalismy w Twojej okolicy...Szczesciara z Ciebie ,ze masz blisko taki park!;-)

MamoNastki, moje pierwsze zajecia ze szkoly rodzenia mam w przyszly piatek...Zamierzam pojsc i zobaczyc jak to tutaj wyglada i czy w ogole warto pojsc nastepnym razem...

Pozdrawiam i zycze milego wieczoru:-)

reklama
helo:-)
mamanastki
jakby co to ja bardzo chetnie zapraszam do siebie, co prawda ciasta nie bedzie bo na diecie jestem, ale jakies cisteczka kupie, no i dobra kawe tez moge zrobic :)
jilly
a gdzie mieszkasz obecnie/jesli pisalas to nie moge znalezc
pozdrawiam mamuski :happy:

Jilly to super ze idziesz do szkoly rodzenia daj znac jak bylo:tak:,koniecznie
Joaniza my z :tak: kasia z forum tutejszego tez sie umowilysmy na wycieczke do parku i to tego kolo ciebie na srode ale niestety plany ulegly zmianom i przelozylysmy na czwartek no chyba ze bedzie padalo wtedy koniecznie ciepla kawusia gdzies w domku:-).a tak a propos ja tez jestem blondynka :sorry2:

czesc laseczki...kolejny dzien za nami..znowu kilkugodzinny spacerek ale trzeba skorzystac z pogody bo podobno jutro juz ma byc brzydko:-(...mam nadzieje ze juz niedlugo pospacerujemy wszystkie razem w Aberdeen:-), chociaz musze przyznac ze mi tu dobrze i jakos nie za bardzo chce mi sie wracac...chyba rodzice na sile do samolotu beda mnie wpychac:-D;-)...
uciekam spac bo te spacerki 5-godzinne a potem szalenstwa malego wykanczaja...
pozdrowionka.

no dziewczyny gto gicior
o ktorej godzinie bedziecie w parku, to ja napewno sie pojawie
jakby cos to mozecie dzwonic na domowy 315656 i prosic asie
pozdrawiam

Joaniza, obecnie mieszkam w centrum, ale na dniach przeprowadzamy sie do Potterton.Juz nie moge sie doczekac! Chociaz mam malo czasu i coraz mniej sily, poniewaz brzuszek rosnie strasznie szybko ...i jakos tak przemeczam sie ostatnio...

Jeszcze tylko do 1 szego maja w pracy a potem moge spokojnie gniazko wic:-)

Podoga teraz dopisuje, wiec spotkalyscie sie w koncu na spacerku?

Pozdrawiam goraco:-)

Czesc dziewczyny jakis czas nie mialam czasu zajrzec ale jestem juz:-).

Joaniza no my nie dojechalysmy nigdzie bo Kasie wpadla tak na chwilke i potem na zakupy wyskoczyla szybciutko bo wiecie jak to jest jak facet zaopatruje:baffled:.Ale jak mi dasz namiary jak tam do ciebie dojechac to chetnie wpadne na kawke i ciasteczko:blink:,daj znac a nr juz zapisalam i jak nie zapomne to zadz jutro.buzka

Czesc dziewczynki!a u nas dzisiaj zimno brrr...ja tu sie cieniutko ubralam i marzlam na spacerku nad morzem...moj rozrabiaka na szczescie juz spi...ale i ja jestem padnieta bo ostatnio ladnie daje w kosc...
Marta a ja nadal nie wiem kiedy wracam...termin jeszcze nie ustalony, bilety nie zamowione...ale ma propozycje:moze ie zamienimy dzieciaczkami na jakis czas?;-)wrzucimy je do paczek i wyslemy DHL-em czy czyms takim?...:-D;-) bo ja z tym szatanem to ostatnio nie wyrabiam...psa chcial wczoraj "ujezdzac"...masakra...
Buziaczki dla wszystkich...

Czesc tygrysku moj,haha my czekamy na was z niecierpliwoscia i masz pozdrowienia od Kasi byla dzisiaj ze swoim Kubusiem ale cudo mowie ci:tak:.
U nas duzo zmian na lepsze a ja coraz wiecej mam pracy na tlumaczeniach i takie rozne ale daje rady i nie mam czasu sie nudzic nawe,haha.mala je wszystko i nawet butle dzis zjadla,pewny sukces wiec klopoty z glowy:-D

reklama
to super!a jakie mleczko jej dajesz?no to pewnie jak wrocimy to czasu nie bedziesz dla nas miala:-(..kochana podaj mi swoje gg to jak masz teraz czas to popiszemy troche...

Do góry