reklama
KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Ja jestem tak jak wspomniałam 6 lat w Holandii i już po roku mówiłam komunikatywnie tylko że przyjechałam bez języka do Holandii teraz obecnie już rozmawiam w miarę dobrze i rozumiem bardzo dobrze, żeby nauczyć się tego języka trzeba przebywać w nim to jest moja wskazówka . Oglądać tv i przebywać z holenderami. [emoji256]
KatarzynaCarmen
I nigdy nie bylam w szkole tylko sama się nauczyłam najważniejsze jest znać czasy i odmienia czasowniki . To już połowa sukcesu
KatarzynaCarmen
Hej dziewczyny dzisiaj byłam na ostatnim usg 4d przed porodem
Moja.Natalia waży 2080g w skończonym 34tygodniu szacowana waga przy porodzie to koło 3100g. [emoji307]
To ostatnie zdjęcia przed porodem następne będzie już jak będzie na świecie [emoji307] [emoji5]
Moja.Natalia waży 2080g w skończonym 34tygodniu szacowana waga przy porodzie to koło 3100g. [emoji307]
To ostatnie zdjęcia przed porodem następne będzie już jak będzie na świecie [emoji307] [emoji5]
Załączniki
KatarzynaCarmen
No już tak nie wiele a jednak się dłuży ostatnie tygodnie to chyba się bardzo dluza chciałabym żeby się mała urodziła w 38 tygodniu .
Witam jestem z Eindhoven, 5 tydzień ciąży. Trochę mie to wszystko przerasta, pierwsza ciąża - nie wiem co I jak. Kiedy dach znać pracodawcy? Co z ubezpieczeniem? Gzie się udac do GP czy do Midwife? Mam non-alcoholic fatty liver, podniesiony cukier i 80 kg. Ktoś może mi poradzić? Z góry dziękuję!
Lilla My
W Holandii ciąże zaczyna prowadzi ci położna, a jeśli te choroby, o których piszesz są zagrożeniem dla ciąży to przejmie cię ginekolog. PowodzenieWitam jestem z Eindhoven, 5 tydzień ciąży. Trochę mie to wszystko przerasta, pierwsza ciąża - nie wiem co I jak. Kiedy dach znać pracodawcy? Co z ubezpieczeniem? Gzie się udac do GP czy do Midwife? Mam non-alcoholic fatty liver, podniesiony cukier i 80 kg. Ktoś może mi poradzić? Z góry dziękuję!
reklama
Weronikakrz
Jak sie dziewczyny czujecie w te upaly?