reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy w Essex/Basildon

reklama
Witam wszystkie forumowiczki!
Mimo to że już długo tu nikt nie zaglądał, to mam nadzieje że ktoś się odezwie.
Wraz z mężem i 7 miesięczną córką od 3 miesięcy mieszkamy w Basildon. Szukam polskich mam które tak jak ja siedzą w domu i chciałyby się spotkać czy to na kawie czy jakiejś playgrupie.
Pozdrawiam

Cześć!
Za kilka miesiecy przeprowadzam sie do Basildon z mężem i dziećmi. Jestesmy w trakcie kupowania domu na Kirby Road. Czy sa jakies mamy mieszkające w pobliżu? Jesli tak to prosze o kontakt.
Pozdrawiam cieplutko.
Ewa.

Cześć!
Za kilka miesiecy przeprowadzam sie do Basildon z mężem i dziećmi. Jestesmy w trakcie kupowania domu na Kirby Road. Czy sa jakies mamy mieszkające w pobliżu? Jesli tak to prosze o kontakt.
Pozdrawiam cieplutko.
Ewa.

Witam. Cieszę się że ktoś się w końcu pojawił. Mieszkam w pobliżu. Mam nadzieję, że e-mail dotarł do Ciebie. Pozdrawiam

witam:) jestem mama 7 latka i 15 -sto miesiecznego szkraba:) przeprowadzilismy sie z Londynu :)od miesiaca mieszkamy w Purfleet kolo Grays :) chetnie poznam mamy z tych okolic:) pozdrawiam:)

Ostatnia edycja:
Hej witam serdecznie. Niedługo tzn. w grudniu przeprowadzamy się do UK w okolice Basildon, czy znajdę tam może jakieś polskie książki? Jestem miłośniczką książek, ale moja kolekcja zostaje w PL, więc szukam za wczasu księgarni; znalazłam internetową: rewolucja.co.uk - ale czy tak jak piszą mają tanie książki, bo nie mam niestety rozeznania w cenach?

reklama
Do góry