reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy w Essex/Basildon

reklama
dziewczyny mozemy u mnie ta kawe wypic jak sie kurzu nie boicie buhahahhaa i choc troche po remoncie posprzatac pomozecie a co! no ale tak powaznie to wpadajcie a i plynu do szyb nie zapomnijcie bo w salonie nic nie widac przez szyby buahahhaaa Dominika ty wiesz gdzie a ty emily priva masz

no wrocilam juz:D afera jak zwykle bo trza bylo isc do domu:/ moj nr gg o ile masz Ania gg to:12512971.ja to pewnie pozniej sie zwleke bo zanim znajde:/ nie mam rozeznania w terenie takze zawsze wychodze 2 godziny wczesniej zeby znalezc miejsce docelowe:zawstydzona/y:

Sorki kolezanka dzwonila i sie rozgadalam.No to ty mieszkasz kolo starego basenu a teraz tam osiedle domkow buduja?to do town masz rzut kamieniem.Jezeli chodzi o autobus to jest do mnie 5,chyba ze masz fotelik dla malutkiej to podjade po ciebie a najwyzej julke z dominika zostawie jak juz przyjdzie to sie pomieszcza dzieciaki.A chyba ze zgarne Dominike i w town sie spotkamy?

reklama
Do góry