reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy w Essex/Basildon

no ja jezdze,ale kurna autobusem,stara kobylka ze mnie ale prawa jazdy sie nie dorobilam:D jak patrzylam na mapie to takiej tragedii jeszcze nie ma z dojsciem czy dojazdem w wasze okolice,ja tyle prawie codziennie w londynie lazilam na spacery:/ i mieszkam jakis 10 minut wolnym spacerem od miasta. a zdjecia..i tu kurcz zonk bo my zesmy nie wywolywali prawie wogole i teraz nam sie naaaaaaaazbieralo:crazy: chyba bedzie trzeba zaczac wywolywac chociaz partiami:/
apropos kosciola, to jest jakis w okolicy?bo z meza musze diabla wygonic:D

reklama
Czasem bardziej sie oplaca wszystkie wziasc i wywolac im wiecej dasz tym mniej za zdjecie licza. ;)
Koscol jest na samym koncu Luncies Road i msze chyba sa co 3 niedziele miesiaca, Ania wie lepiej. Ja nie koscielna jestem to sie nie orietuje w temacie.
Sie nie stresuj Emily bo ja tez mimo ,ze stara to prawka nie mam. Pewnego dnia sie wkoncu zabiore i za to...

no ja zwsze ponad 200 wywoluje i czym wiecej tym taniej.tez lubie stare poczciwe albumy.A co do kosciola to tak jest co 3cia niedziele ale w sumie w kazda niedziele w okolicy mozna isc bo sa polskie msze w roznych kosciolach.to kiedy ta kawa?

ja tam sie nie stresuje,tylko czasem tak mysle ze by sie przydalo miec to prawko,zeby byc niezalezna,no ale co sie odwlecze to nie uciecze i tra bedzie kiedys zrobic:D jakies plany na jutro? no ja nie moge we wtorek i srode,we wtorek mam nalot health visitor bo mam z synem problemy,a we srode ide przedszkole ogladac,bo wysylam mlodego od wrzesnia do pre school.a ponoc od czwartku do konca tygodnia wolna chata bo maz jedzie do londynu na tydzien:D to moze jakies winko sie spije:d

Ostatnia edycja:
Dominika ale ty wolisz jak Maya jest w szkole czy po szkole?ja mam poniedzialek i czwartek wolny a tak to po poludnia.A ty Emily?

Rano bo po szkole to Maya zmeczona zreszta wiesz, ze moje wczesniutko spac ida ;-) za niedlugo bedzie miala wakacje to bedzie ze mna na kawy przychodzic ;)

no ja nie moge we wtroek i srode.a tak to moge,tylko z dzieciakami,zaraz zaraz we srode jednak moge.to tylko we wtorek nie dam rady.

reklama
Do góry