reklama
Lu_cy
Fanka BB :)
Jeśli normalnie świadczysz pracę zdalnie to masz 100% płatne. Są to uzgodnienia między Tobą a pracodawcą.Cześć dziewczyny [emoji3590] jestem na kwarantannie, normlanie pracuje i teraz sanepid nałożył kwarantannę. Jestem w ciąży, gdzie zgłosić by miec 100 % wynagrodzenia?
Martxx1
Niex, nie chodziło mi o to, że teraz jestem na kwarantannie nie pracuje zdalnie. Chodziło o to, że nie jestem na l4Jeśli normalnie świadczysz pracę zdalnie to masz 100% płatne. Są to uzgodnienia między Tobą a pracodawcą.
Lu_cy
To chyba musisz mieć L4 od lekarza z tym ciążowym kodem. Ale w tej materii już specjalistą nie jestem.Niex, nie chodziło mi o to, że teraz jestem na kwarantannie nie pracuje zdalnie. Chodziło o to, że nie jestem na l4
EwelinaW
Musisz dostać oficjalnie zwolnienie zla z kodem b lub zaświadczenie o ciąży. Łatwiej jednak zla. Nie ma znaczenia jaki lekarz ale pewnie najłatwiej będzie od ginaNiex, nie chodziło mi o to, że teraz jestem na kwarantannie nie pracuje zdalnie. Chodziło o to, że nie jestem na l4
blubblefly
Początkująca w BB
Ja mialam lekką gorączke i bóle w klatce piersiowej, ale juz wszystko jest ok.
Właśnie wróciłam od pani kardiolog. Powiedziała, że trafia do niej teraz sporo młodych ludzi, którzy przeszli Covid w październiku/listopadzie i mimo że teoretycznie zdrowi, to okazuje się , że serducha uszkodzone. Proszę , dbajcie o siebie
Mi robili badania po covidzie, wszystko w porządku.Właśnie wróciłam od pani kardiolog. Powiedziała, że trafia do niej teraz sporo młodych ludzi, którzy przeszli Covid w październiku/listopadzie i mimo że teoretycznie zdrowi, to okazuje się , że serducha uszkodzone. Proszę , dbajcie o siebie
reklama
W którym byłaś tygodniu? I po ilu wrócił węch ?Ja. Dziś przyszedł wynik. Jedyny objaw to brak węchu
Izolacja 10 dni.