reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Mój też jest taki nakręcony, a jestem pewna, że ani do picia ani do jadła nic mu nie dosypywałam skąd to to ma tyle energii[emoji38]zaś ja podobnie jak Ty padam...chyba ciśnienie czy co?

Mój też jest taki nakręcony, a jestem pewna, że ani do picia ani do jadła nic mu nie dosypywałam skąd to to ma tyle energii[emoji38]zaś ja podobnie jak Ty padam...chyba ciśnienie czy co?
Moje wczoraj też były nakręcone [emoji2] ale to chyba przez nas bo ostatnio cały rytm dnia i wszystko nie powiem co trafiło [emoji41]
Czesc :)
Jestem mama trojki urwisow i oczekuje kolejnego malucha.
Chetnie dolacze do waszego grona :)
Witaj i gratuluję [emoji5] na kiedy masz tp?

Witaj @Jaasna ! Gratuluję! Napisz coś o sobie.
Mam male dzieci w wieku: prawie 5 lat, prawie 3 lata i prawie rok :D
Teraz bede mama w marcu (widzialam, ze sa tu przyszle marcowki ;)), mam termin na 15.03.
Nadal karmie piersia najmlodsze :)
Uwielbiam byc mama, organizacja macierzynstwa pieknie mi hula i smiga ;)
Moje dzieci to prawdziwe zywioly, ale juz sie nauczylam odpoczywac w czasie ich aktywnosci, wszak zupelnie wypoczne to sobie po smierci :D

reklama
Mam male dzieci w wieku: prawie 5 lat, prawie 3 lata i prawie rok :D
Teraz bede mama w marcu (widzialam, ze sa tu przyszle marcowki ;)), mam termin na 15.03.
Nadal karmie piersia najmlodsze :)
Uwielbiam byc mama, organizacja macierzynstwa pieknie mi hula i smiga ;)
Moje dzieci to prawdziwe zywioly, ale juz sie nauczylam odpoczywac w czasie ich aktywnosci, wszak zupelnie wypoczne to sobie po smierci :D
Super [emoji5] moje mają 5lat i 2 lata ale też jest ich trzy [emoji16]
I teraz termin mam na 15 lutego.
Spokojnej ciąży Ci życzę [emoji8]

Do góry