Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Gratuluje i trzymam kciuki za spokojna całą ciaze i zdrowa fasolke[emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja chciałabym się pochwalić swoim okruszkiem i podziękować za kciuki. Dzieć całkiem już pokaźny bo ma całe 2.32cm [emoji2] serduszko bije 161 uderzeń na minutę [emoji7]
Wg USG jest 9t0d jestem baaaardzo szczęśliwa [emoji4]Zobacz załącznik 877160
Moje wczoraj też były nakręcone [emoji2] ale to chyba przez nas bo ostatnio cały rytm dnia i wszystko nie powiem co trafiło [emoji41]Mój też jest taki nakręcony, a jestem pewna, że ani do picia ani do jadła nic mu nie dosypywałam skąd to to ma tyle energii[emoji38]zaś ja podobnie jak Ty padam...chyba ciśnienie czy co?
Witaj i gratuluję [emoji5] na kiedy masz tp?Czesc
Jestem mama trojki urwisow i oczekuje kolejnego malucha.
Chetnie dolacze do waszego grona
Mam male dzieci w wieku: prawie 5 lat, prawie 3 lata i prawie rokWitaj @Jaasna ! Gratuluję! Napisz coś o sobie.
Super [emoji5] moje mają 5lat i 2 lata ale też jest ich trzy [emoji16]Mam male dzieci w wieku: prawie 5 lat, prawie 3 lata i prawie rok
Teraz bede mama w marcu (widzialam, ze sa tu przyszle marcowki ), mam termin na 15.03.
Nadal karmie piersia najmlodsze
Uwielbiam byc mama, organizacja macierzynstwa pieknie mi hula i smiga
Moje dzieci to prawdziwe zywioly, ale juz sie nauczylam odpoczywac w czasie ich aktywnosci, wszak zupelnie wypoczne to sobie po smierci