reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Praca nie zajac. Zdążysz się napracować choć jak się lubi swoją pracę i jeszcze do tego dobrze płatna to szkoda. Z drugiej strony dzieci to inwestycja.

Ja mam 10 letnia córkę. Rozumiem, że rocznik 2008.

Jesteś rocznik 86?

:-D moja też z początku (wybaczcie edycje ale zagalopowałam się z datą a mam niepisana umowę ze ślubnym, że prywaty na publicznym forum nie uprawiamy) czerwca:laugh2:
Ja też 86 :p

Ostatnia edycja:
@Matka_wariatka86 z pracą też się wszystko ułoży. Zobaczysz bedzie dobrze [emoji4]
@mamunia86 o z tymi umowami to jak u mnie. Nie mogę na żadnych portalach typu fb, ig itd umieszczać zdjęć dzieci conajmniej do czasu gdy same będą umiały decydować czy chcą upubliczniać swój wizerunek [emoji4]
Moja córka też z czerwca, 9 dokladnie. Ale rocznik 2016 [emoji16]

Dziś mam podglądanko maluszka [emoji7] miłego dnia!

Witam po latach nieobecnosci na bb 10 lat temu wtedy jeszcze z pierwszym dzieckiem w drodze, teraz niespodziewanie bedzie trzecie termin na marzec, szok i przerazenie....pamietam jakie wsparcie wtedy mialam na bb, mimo problemow zyciowych tutaj mialam wsparcie,teraz wracam , bo cos czuje ze z wami jakos to przetrwam...

Moje gratulacje :laugh2: Ja też mam termin na marzec.

Ja też mówię dzień dobry :)

@Matka_wariatka86 też miałam podobną sytuację. Znalazłam super fajną pracę, którą miałam zaczynać we wrześniu a z początkiem sierpnia dowiedziałam się że jestem w ciąży ;) dobrze że jeszcze nie złożyłam wypowiedzenia w poprzedniej pracy.

reklama
A ja chciałabym się pochwalić swoim okruszkiem i podziękować za kciuki. Dzieć całkiem już pokaźny bo ma całe 2.32cm [emoji2] serduszko bije 161 uderzeń na minutę [emoji7]
Wg USG jest 9t0d jestem baaaardzo szczęśliwa [emoji4]
IMG_20180713_134256.jpeg

Załączniki

• IMG_20180713_134256.jpeg
    IMG_20180713_134256.jpeg
    36,3 KB · Wyświetleń: 153
Do góry