reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
hej,
Venicee no wiem co przechodzisz bo ja aktualnie mam mega rozchwiania nastrojowe, hormony szaleją. Płakac mi się chce z każdgo powodu :/

poziomki trzymaj się dzielnie, trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrze!

owsianka już chcecie się starać? ja uważam że to bez różnicy czy zima czy jesień czy lato, teraz zaszłam w listopadzie i ani razu nie byłam chora, po za tym mój ginekolog jest zdania że organizm matki chroni dziecko przy przeziębieniach i nie mają one wpływu na przebieg ciązy jedynie grypa z wysoką gorączką bywa groźna lub jakieś choroby zakaźne wiadomo...

Dorota wy będzie jeszcze próbować?

Happymama a sama nie wiem, bardzo chce jeszcze jedno ale chyba chciałbym zaliczyć wpadkę ( hmmm chyba taka kontrolowana wpadkę) .
Który tydz u ciebie?

Słodka ja uważam że każdy może starać się kiedy chce ;-)

cześć Dziewczyny

Poziomki ściskam i będzie dobrze, inaczej być nie może
Ivi trzymam kciuki, na pewno zaliczyłaś. Najwyżej obronę sobie przesuniesz
Venice może to "hormonalne problemy", znaczy naprawdę ich nie ma, ale, że hormony szaleją to... Bedzie dobrze
Happymama ale mi ta Twoja ciąża zleciała. Poza wahaniem nastrojów dobrze się czujesz
Lenka kurcze to nieciekawie, nie znam się, jest szansa jeszcze coś utratować?
Dorota to może zalucxzycie ;)
Stefaa jak biznesy?
Doris to już za chwilkę :) wszystko dopięte na ostatni guzik?

i wszystkie pozdrawiam

u mnie mega szał, może z wieczora uda mi się coś więcej napisać, bo tyle się dzieje

HappyMama no też miałam taki tydz że wyłabym jak szurnięta.....bo mnie ktoś wkurzył ..bo w domu za głosno ...o wszytsko prawie ....wrrrr ...troche mi przeszło....ale nie do końca ....A najlepsze przede mną bo po porodzie spadek hormonów dopiero daje w d...
Dorota z mężem....różnie....ja mu mówię co mnie wk....a ten swoje ,niby to żarty czy coś....ehhh chyba mu olać sporo rzeczy żeby było w miarę dobrze.
Słodka skoro tak mówisz :d działajcie ! powodzenia!
Poziomki nadal czekasz na tel ! trzymam kciuki za dobre wiadomości !

Hej
Poziomki, tak ja już gotowa i spakowana i wszystko dopięte na ostatni guzik. CC za 27 dni :-)
A jak u Ciebie? Dzwonili ze szpitala?

reklama
Do góry