reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Dzieki ciocie[emoji8]
Tu jest tak ze najpierw scan potem położna wazy i sprawdza co ma sprawdzić i potem wizyta u lekarza. Tak wiec nie jest w 100% spokojnie bo u maluszka na główce sa jakies białe plamy. Jestem skierowana do szpitala specjalistycznego na usg aby to zbadać.
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Tu jest tak ze najpierw scan potem położna wazy i sprawdza co ma sprawdzić i potem wizyta u lekarza. Tak wiec nie jest w 100% spokojnie bo u maluszka na główce sa jakies białe plamy. Jestem skierowana do szpitala specjalistycznego na usg aby to zbadać.
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
lenka21*
2+3 = MY
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Poziomki, mówiłam, mówiłam, mówiłam.... A nie wierzyłaś! Wiedziałam, że to chłopiec!!!!!
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
poziomki
mama 00 08 11 13 15
słodka owsianka
Fanka BB :)
Poziomki, gratuluje wymarzonego chlopiecia
Gdzie mieszkacie jesli to nie tajemnica?
Dorota, czuje sie dobrze, choc mam czasem takie uklucie zazdrosci jak widze inna kobiete z brzuszkiem, albo z gondolka. Szybko stawiam sie do pionu bo tak naprawde niewiem jakie blo zycie danej kobiety i ile ona przezla zeby miec maluszka, wiec wtedy juz nie zazdroszcze
A jak Ty sie czujesz?
Gdzie mieszkacie jesli to nie tajemnica?
Dorota, czuje sie dobrze, choc mam czasem takie uklucie zazdrosci jak widze inna kobiete z brzuszkiem, albo z gondolka. Szybko stawiam sie do pionu bo tak naprawde niewiem jakie blo zycie danej kobiety i ile ona przezla zeby miec maluszka, wiec wtedy juz nie zazdroszcze
A jak Ty sie czujesz?
poziomki
mama 00 08 11 13 15
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Poziomki, jak tam?
Podziel się: