reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

ania a wiesz, chyba ten solarny odstraszacz to na ryjówkę nie działa! Bo ta pierdoła ciągle jest w warzywniaku i dalej ryje, za to kret ani razu mi wyrył niczego.

dorota oj to nieźle - wesoły zwierzyneic się u Was robi :) No i jaka fajna fotorelacja z porodu kotki :) Niezła akcja :)

annaoj no tak, ale poczekam cierpliwie do tej rozprawy w czercwu i postaram sie wyjaśnić w sądzie wszystko - no i trzymam kciuki, aby w końcu dali mi spokój.

poziomki słodkie kociaki :)

Dziś odwiedził mnie nauczyciel ze szkoły, bo podobno moi synkowie źle się zachowywali i źle odzywali do innych - pan powiedział dokładnie tak : NIE WIEM JAKIE PROBLEMY MACIE W RODZINIE, ALE PROSZĘ WYJAŚNIĆ Z DZIEĆMI, ZE TAK NIE MOGĄ SIĘ ZACHOWYWAĆ I TAK BRZYDKO MÓWIĆ! Hmmmm... dokładnie to chlapali się w kałuży z innymi dzieciakami i do jednego starszy powiedział spierd.....aj jeden raz. No ok, brzydko się odezwał i to bardzo - za co w dupsko dostał, ale nie rozumiem słów nauczyciela o problemach w domu. W ogóle, to on z tego co się dowiedziałam, on naucza etyki i on podobno wogóle nie przeklina, więc bardzo go razi to, ale chyba jakieś problemy ze sobą tez ma - a no i on dzieci swoich jeszcze nie ma, więc nie za bardzo zna się na wychowywaniu ich :)

reklama
Doris przecież staram się ja wykurzyc z tamtad.

W szafie otwartej jest od jakiegoś czasu, było już wiele prób wniesienia małego do góry ale wzięłam materac, ale co jakiś czas są próby jej, ale liczę że się nauczy.

Poziomki jestem bardzo ciekawa :)

Ania biedaku. Jak miałam usuwana ósemki , niewyrznieta , ani siniaka nie było ani nie spuchlo. Czekam na Was na kawę.

My po komunii, było bardzo fajnie, tak jak chciałam uff. Tylko w sob wieczór miałam nerwa bo prąd włączyli, a lodówki pełne , i po sprzątane jeszcze nie miałam .

Napisane na SM-G350 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze tyyyyyyyle godzin[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

Lenka cieszę sie ze Komunia sie udała .

Dorota da sobie słońcu spokój.

Wesoła uwielbiam porady wychowawcze od osób bezdzietnych[emoji23] A temu panu powiedziałabym ze jest nieszczelny i dziecko takie słownictwo ze szkoły wynosi [emoji12]

Z tum sadem to sie do faktu nadaje [emoji23] oby juz dali Ci spokój

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Poziomki właśnie kiedy polowkowe?

Wesoła nie przejmuj się, sama wiesz najlepiej jak wychowywać dzieci.

Meble nowe do pokoju Alanka i Lili stoją ;-), dziś muszę ogarnąć i pochować gdzieś te sterty ciuchów hi hi.

Chyba się udało, kot już nie wynosi małe z szafy jedna połówkę szafy ma cały czas otwarte, ma w niej mleko i jedzenie, nawet jak ona wyjdzie sobie to już dzieci nie bierze, i dziś rano nawet na dwór poszła ;-).

poziomki a ja myślałam, że wczoraj miałaś i jak na szpileczkach zaglądałam. Wiesz jak to jest z ta ciekawością, niby się człowiek nie nastawia będzie co będzie, ale w Twoim przypadku, to sama wiesz :)

Lenka super, że się udało i pogoda dopisała... a cieszyć się trzeba, że to nie w trakcie imprezki wyłączyli. Czy co za rok powtórka?

Ja to pamietam jak teraz bylam u gina i powiedzial ze to chlopcie to w domu sie poryczalam, a tydzien pozniej umarl :(. Niby wiem ze to nie z tego powodu, ale jednak ciagle o tym pamietam

reklama
Do góry