reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Stefa, 100% racji. Mnie tez jest duzo lzej jak sa takie dnia jak teraz :)

Bylam u gina na wizycie i wyszlam tak pozytywnie nastawiona ze moglabym latac. W sumie nie powiedzial nic specjalnego, ale jakos tak wyszlo

reklama
Hej
ledwo żyję po zabiegu :hmm: nie spodziewałam się że aż tak będzie wyglądał :no2:sam chirurg stwierdził że lekko nie było i że ciężki tydzień mnie czeka :shocked2: i nie pomylił się, najgorsza była sobota a akurat przyjechał szwagier z teściową :wściekła/y: masakra ile ta baba wprowadziła mi zamieszania w czasie jak się położyłam czyli jakąś godzinę :wściekła/y: teraz jakby lepiej ale na prochach jestem bo bez tego to masakra :no2:

Anna oj też podziwiam Twoje szaleństwa na Fb

Poziomki jak Twoje samopoczucie?

Coś mi ostatnio chodzą myśli po głowie żeby na jesień na 2 tyg lecieć z najmlodzszym do USA,zeby tylko dolar trochę spadł z ceny
ja też patrzę i podziwiam :tak:
a tak chcesz lecieć na wakacje czy w jakimś konkretnym celu?
Ania nie pogratulowałem gromadki:) będziecie jajka sprzedawać? Brakuje mi takich jaj i mleka na ser.
hihi dzięki a jak to fajnie wygląda jak tylko pojawię w zasięgu ich wzroku i ta cała gromada biegnie do mnie :laugh2:
no mamy zamiar sprzedawać, i tak w domu jestem to się nimi zajmę a M między ludźmi się obraca to klienci sami się znajdą bo się nawet pytają czy ma jajka na sprzedaż więc chcemy spróbować
ania ja też miałam taka zwykłą myję parową, ale ta jest niezwykła haha smug nie zostawia, do tego jeszcze odkurza kocham ją :) Co Ty z taką ilością kur będziesz robiła?

Dziewczyny kiedy spotykamy się na skype? Kurka tęskni się!!
to byłą taka zwykła a Tą Twoją też bym pokochała :tak:
ja to bym chętnie się z Wami spotkała :tak: już gadaliśmy z M że jak tylko dom rozbudujemy to zrobimy zlot u mnie :tak:
Ej ale się Wam pochwale , ostatnio robiłam maksy i w przesiadki 75 kg , w wyciskaniu leżąc 52,5 a martwy ciąg 98 kg :D

Napisane na SM-G350 w aplikacji Forum BabyBoom
jeny nic nie zrozumiała :no2: już doczytałam że sztanga czyli ciężary podnosisz, szacun:tak:
a byłam ostatnio w Twojej okolicy bo do Poznania jechałam po filiżanki, bo kompletuję sobie serwis do witryny, antyki aż się proszą o taką zastawę :tak:, gdybym wiedziała gdzie to bym wjechała na kawę :tak:
co do odmładzania to mnie osatatnio studentki zaskoczyły - albo ja je zaskoczyłam- dając mi 23 lata i przyjmując mnie w swoje kręgi jako rówieśniczkę haha :) ojj ale urosłam do góry!

Moja waga stoi od 6 lat - więc albo się cieszyć, że nie idzie w górę, albo umierać z żalu, że nic się nie zmienia! Co wybrać :)

ja na gadanie jestem na tak! wczoraj na skype do Was pisałam, ale zostałam olana przez koleżanki :)

pędzę na miasto załatwić sprawy na nogach, wykorzystuje piękną pogodę!
Kochana moja zawsze trzeba patrzeć tylko na dobre strony każdej sytuacji więc ciesz się że nie idzie w górę :tak:
kiedyś strasznie mnie to denerwowało a teraz to takie miłe jak ktoś lat odejmie :tak::rolleyes2:
myślę że się Panu Tesco gorąco zrobiło :-p

owsianka super że masz takie nastawieni :tak:

o ja ale u mnie padać zaczęło, tak nagle hmmm a zaraz autobus dzieci przywiezie
jeny ale się właśnie wystraszyłam, bo taki huk się zrobił aż się szyby zatrzęsły, wyszłam przed dom a tu nade mną trzy wojskowe helikoptery przeleciały :surprised: ale jak nisko :oo2::dry:
hmmm już po deszczu :sorry2: i autobus przejechał, to nie muszę po nich wyjeżdżać bo chyba im się uda sucho do domu dojść :tak:

mamcia Marcela oglądała właśnie bajkę Kumple z dżungli - na ratunek! i tam był ten Twój stworek :tak::laugh2:

Ania współczuje biedaku, mnie jak na złość zaczęła 8 górna bolec[emoji24]
Nockę miałam głowy

Jajka sprzedacie bez problemu. Zrób napis na płocie to bedą sie ludzie zatrzymywać.

M pomimo ze przeszedł wszystkie etapy rekrutacji nie przeszedł i jest wściekły. Moim zdaniem chodzi o język a on sie upiera ze o masę innych rzeczy[emoji19] nie mam do niego siły [emoji35]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Cześć mamuśki :) pogoda piękna to przy kompie mniej się siedzi..
Słodka - super że gin tak Cię pozytywnie nastawił!

Dorotka - tez fajnie że dobry dzien miałaś, i super z tymi kurami! zazdroszczę!

My rośniemy a dzieciaki szaleją na punkcie brzucha:) No i pierwszy raz endokrynologa musiałam odwiedzić i leki na tarczyce dostałam :(

cześć dziewczyny
w końcu słoneczko.
Byliśmy na weekend w Górach Sowich, pięknie tam i super było.
Boli mnie noga, ale nie narzekam. Stosuje metodę wyparcia :wink:
Gabinia super taki kurs.
So happy to kiedy lecisz?:-p
Stefaa nieźle:wink:
Poziomki szkoda, że nie wyszło z praca:hmm: A chodzicie nadal na te kursy?
Wszystkie pozdrawiam, bo ja tylko na szybciutko

Ivi miałaś złe wyniki ze poszłaś? Coś sie działo?

Słodka owsianka No masakra, wyć sie chce

Annaoj metoda wyparcia bywa bardzo skuteczna [emoji23][emoji12]
Nie chodzimy bo ja urodziłam mała a ten ciućmok uważa ze niczego go nie naucza[emoji35] normalnie kopa w dupę powinnam mu zasadzić.

U nas dziś pada :(buuu

Powiem Wam ze pierwszy raz wyglądam jak bym była gruba[emoji23]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Ostatnia edycja:
reklama
Poziomki tsh miałam 2,4 i gin kazała iść skontrolować do endokrynologa :)

Aaa tonę w ubraniach dzieci... Macie jakiś patent na sterty ciuchów?? Bo ja sobie słabo wyobrażam ogarnięcie ubrań jeszcze jednego maleństwa...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry