Hej
ledwo żyję po zabiegu
nie spodziewałam się że aż tak będzie wyglądał
sam chirurg stwierdził że lekko nie było i że ciężki tydzień mnie czeka
i nie pomylił się, najgorsza była sobota a akurat przyjechał szwagier z teściową
masakra ile ta baba wprowadziła mi zamieszania w czasie jak się położyłam czyli jakąś godzinę
teraz jakby lepiej ale na prochach jestem bo bez tego to masakra
Anna oj też podziwiam Twoje szaleństwa na Fb
Poziomki jak Twoje samopoczucie?
Coś mi ostatnio chodzą myśli po głowie żeby na jesień na 2 tyg lecieć z najmlodzszym do USA,zeby tylko dolar trochę spadł z ceny
ja też patrzę i podziwiam
a tak chcesz lecieć na wakacje czy w jakimś konkretnym celu?
Ania nie pogratulowałem gromadki
będziecie jajka sprzedawać? Brakuje mi takich jaj i mleka na ser.
hihi dzięki a jak to fajnie wygląda jak tylko pojawię w zasięgu ich wzroku i ta cała gromada biegnie do mnie
no mamy zamiar sprzedawać, i tak w domu jestem to się nimi zajmę a M między ludźmi się obraca to klienci sami się znajdą bo się nawet pytają czy ma jajka na sprzedaż więc chcemy spróbować
ania ja też miałam taka zwykłą myję parową, ale ta jest niezwykła haha smug nie zostawia, do tego jeszcze odkurza kocham ją
Co Ty z taką ilością kur będziesz robiła?
Dziewczyny kiedy spotykamy się na skype? Kurka tęskni się!!
to byłą taka zwykła a Tą Twoją też bym pokochała
ja to bym chętnie się z Wami spotkała
już gadaliśmy z M że jak tylko dom rozbudujemy to zrobimy zlot u mnie
Ej ale się Wam pochwale , ostatnio robiłam maksy i w przesiadki 75 kg , w wyciskaniu leżąc 52,5 a martwy ciąg 98 kg
Napisane na SM-G350 w aplikacji
Forum BabyBoom
jeny nic nie zrozumiała
już doczytałam że sztanga czyli ciężary podnosisz, szacun
a byłam ostatnio w Twojej okolicy bo do Poznania jechałam po filiżanki, bo kompletuję sobie serwis do witryny, antyki aż się proszą o taką zastawę
, gdybym wiedziała gdzie to bym wjechała na kawę
co do odmładzania to mnie osatatnio studentki zaskoczyły - albo ja je zaskoczyłam- dając mi 23 lata i przyjmując mnie w swoje kręgi jako rówieśniczkę haha
ojj ale urosłam do góry!
Moja waga stoi od 6 lat - więc albo się cieszyć, że nie idzie w górę, albo umierać z żalu, że nic się nie zmienia! Co wybrać
ja na gadanie jestem na tak! wczoraj na skype do Was pisałam, ale zostałam olana przez koleżanki
pędzę na miasto załatwić sprawy na nogach, wykorzystuje piękną pogodę!
Kochana moja zawsze trzeba patrzeć tylko na dobre strony każdej sytuacji więc ciesz się że nie idzie w górę
kiedyś strasznie mnie to denerwowało a teraz to takie miłe jak ktoś lat odejmie
myślę że się Panu Tesco gorąco zrobiło
owsianka super że masz takie nastawieni
o ja ale u mnie padać zaczęło, tak nagle hmmm a zaraz autobus dzieci przywiezie
jeny ale się właśnie wystraszyłam, bo taki huk się zrobił aż się szyby zatrzęsły, wyszłam przed dom a tu nade mną trzy wojskowe helikoptery przeleciały
ale jak nisko
hmmm już po deszczu
i autobus przejechał, to nie muszę po nich wyjeżdżać bo chyba im się uda sucho do domu dojść
mamcia Marcela oglądała właśnie bajkę Kumple z dżungli - na ratunek! i tam był ten Twój stworek