reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Poziomki dzięki teraz juz wszystko wiem.
Doris właśnie z trzecim suwaczkiem mam problem za Chiny nie mogę go wstawić. Myślałam ze jakiś limit zrobili czy co?
mmufinka ja w sumie mam 5 dzieci trzech synów u dwie corki

milla wszystykiego najlepszego dla średnich bliźniaków!!! No i dużo zdrówka dla Was wszystkich, żebyście nie chorowali!!! Super, ze wracacie do domku!!!

poziomki ale słitaśny synek :)

Magda wszystkiego najlepszego dla córki!!! Spełnienia marzeń!

mmufinka a mój ma ponad 8 m-cy i już 2 na dole są i wychodzą dwa u góry jedyneczki :) Zaraz kasować bilety będziemy :)

U nas weekend miło minął. Pojechaliśmy sobie do Gdyni pospacerować w sobotę i mężu zabrał chłopców do takiej hali z trampolinami - ależ tam było szaleństwo! W niedzielę trochę rodziny poodwiedzaliśmy i załatwiłam sobei pomoc cioci na komunię mojego najstarszego. Co prawda ja wszystko sama mam zamiar przygotować, ale jak w niedzielę do kościoła pojedziemy, to kogoś musze do kuchni i tak wziąć! No i ciocia mi tam sie zajmie wszystkim. A wczoraj laba, nic mi się nie chciało.

Wesolamamusia jesteś z Trójmiasta?

My dziś mamy nudny dzień, wysprzatalam i czekam z obiadem na M.

Czy Wy też wydajecie tyle pieniędzy na jedzenie ? U mnie to z 1000 zł na samo jedzenie idzie a gdzie tu chemia ubrania i inne

Co do ząbków to wydaje mi się ze juz idą no zobaczymy ☺

A jak u reszty ?

reklama
Do góry