reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Wiem ze ogarnę, wyjścia nie mam!

U mnie mdlosci sie pojawiły i co jest niesamowite śpię po 4h a śmigam jak po 6 kawach.

Owsianka witaj :)

M chyba znalazł fajna prace :)

reklama
Owsianka witaj
Kiedy rodzisz ?
Poziomki ja tak w
pierwszym momencie sobie myślę czyżbyś chciała nam coś powiedzieć, ale później eeee niee, a tu taka niespodzianka, gratuluję, jak nic synusia ustrzeliliscie :) ja bym mogła i w ciąży być i rodzic i maluszka karmić gdybym miala inna pracę , i czasami nawet mi smutno ze to juz wszystko za mną. M jest absolutnie na nie a ja niczego nie zakładam bo życie bywa różne , na te chwile jest mi dobrze tak jak jest

Poziomki wyczułam pismo obrazkowe :tak: GRATULUJĘ to dopiero prawdziwe baby boom :rofl2: tylko mamę do tego czasu za drzwi wystaw bo bez niej lepiej sobie poradzisz ;-) ;) 1 a 3 to różnica a 7, 8 czy 9 to już żadna :laugh2:;-) ;):-p
Happymama czekajcie a będzie Wam dane :wink::rofl2:
Poziomki gratuluję ;-), a co m na to?

Aniu skleroza mogłaby zabolec czasem to byś nie musiała tak długo czekać ;-)
wiem, wiem mam to samo ;-) ;) fajnie że wróciłaś :tak: i uff że Lilianka zdrowa, mega uff

a u mnie zaczął się mega remont :tak: jedne ściany stawiamy inne burzymy, dzieciom pokoje trzeba dobudować, za mały dom hihi, M już zaczął fundamenty ale mróz przyszedł i dlatego za łazienkę się zabrał :tak:oj dzieje się dzieje i lubię tak tylko tego kurzu nie lubię :oo2:

w następnym wejściu opowiem Wam jakie mój M miał spotkanie z jeleniami :szok::tak:

M miał urodziny i mu powiedziałam ze mam prezent dla niego ale dam mu w październiku. Myślał ze jaja sobie robię!

Ania opowiadaj!
To jak juz rozbudowujące to 2 piętra w gore i 3 w dol ;)

Lenka robię co moge ;))

W niedziele jadę z Goska do agencji modelek :)

To się chyba z deczka zdziwił ha ha

Mama laska to i córka laska

My chociaż w końcu ruszyliśmy z papierami z budową
Ale nie domu
Tylko obory eh

Termin mam na ostatniego sierpnia.

Dziewczyny, mamy teraz problem z autem. Czym wy jezdzicie?
My mieszkamy w 65m2. Dwa lata temu przeprowadzilismy sie z 40m2 bo trzecie dziecie sie rodzilo i myslelismy ze nam wystarczy. Teraz znow zaczyna robic sie ciasno, ale damy rade ;)

reklama
Lenka Zdziwił hehe, teraz sie chwali.
Taaa ja laska! Gruba jestem!!
I na dom przyjdzie kolej ;)

Owsianka my mam volkswagena caravelle (t4)
9 osobowy, wcześniej Zafirę 7 osobowa

Do góry