reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Poziomki??? ty pisz tu jasniej kobieto, pamiętaj że hormony ciążowe wpływają na lekkie zacmienie mózgu i z moją domyślnością teraz kiepsko :D
a ciężarna jest jeszcze Venicee ;)

Poziomki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Naprawdę????????????????? To Ty :laugh2::rofl2::rofl::-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :)

Plus Venicee, to jesteśmy cztery!!!!!

To teraz opowiadaj!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
No toooo
Grzecznie po porodzie poszłam do Gp po spirale ale pl lekarz kazał do piero po 6 nocach od porodu a Gp badania. No to wzięłam proszki jednoskładnikowe. I tak sobie brałam aż moj cykl zrobił sie dłuższy niz zwykle

Poziomki, ale super!!! Nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszczę!!!! Nie chodzi o ciążę, bo sama w niej jestem ale o to, że masz możliwość, że Twój małż chce, bo ja tak kocham dzieci ale ten Maluch co go noszę pod sercem to juz ostatni bedzie. M nie chce więcej a poza tym już lata lecą!!!
Gratulacje!!!!
Który to tydzień i na kiedy wychodzi termin???
Wstaw suwak :-)

reklama
Do góry