reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Kurczę fajnie ze ciagle forum nam sie "rozrasta" :)

Stefa planujesz ten interes co kiedyś mi wspomniałaś?

Doris zdrowiej szybko!!
Do 17 blisko ;)

Happy wiosna tuż tuż ;)
Trzymam &&&&

U nas jak zwykle cos sie dzieje tak zeby nudy nie było hehe.
Do tego matce zaczęło odwalać troszkę.

Jutro przyjeżdża na wekeend M brat wiec w przypływie energii musze chatę nieco ogarnac

reklama
U mnie nic ciekawego to nie pisze, odwilż przyszła , ferie się kończą , chłopcy byli na noc u dziadków, jaką cisza była, oby do wiosny.

Doris zdrówka dla Was

Stefa co za byznes otwierasz?

Poziomki mamie odbija ? Hm może sytuacja tak to sama się wyklaruje.

Venice cały czas trzymam kciuki.

Happymama współczuję mdłości i złego samopoczucia, oby do wiosny ;-)

Doris zdrowia, dobrze że już lepiej, a do 17 zleci ;-)

U mnie też nic nowego, dzień za dniem mija, my przed ferjami, nie mam na nie pomysłu.

Poziomki niedobrze że mama szaleje, sił życzę

ImageUploadedByForum BabyBoom1454028008.048542.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1454028008.048542.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1454028008.048542.jpg
    55 KB · Wyświetleń: 291
Ania a ty nie zamarzlas na tej wsi ?
hihi żebyś chciała wiedzieć że było blisko ;-) raz rano wstałam a w domu 12 stopni :szok: to jak były te mrozy po minus 20 teraz bagno :oo2: dlatego będziemy przywracać główne wejście od przodu bo są momenty że nie da się chodzić ble a tam asfalt i buciki czyste :-)
Cześć dziewczyny, dokładnie Doris mnie zwabila, dzięki Doris ;-)-więc jestem.
a jak ja Cię zwabiałam to się nie pokazałaś ;-) ;)
Napiszę do niej aby się odezwała :-)
czekam i czekam ;-) ;)
Matka podsyła mi telefony do jakiś specjalistów zeby poradzili mi jak rozstać sie z mezem i wszystko pozałatwiać. Ona uważa ze krzywdzę siebie i dzieci
oj bardzo nie ładnie się zachowuje, że tak delikatnie powiem :no:

stefa a Ty własny biznes otwierasz? bo tak jakoś się pogubiłam :zawstydzona/y:
doris ale niespodzianka :) super

mnie coś rozkłada, zaczęło się od temperatury u Marcelki 39,1 :surprised: ale jakoś przeszło a ja się rozłożyłam a teraz już M się rozkłada a Marcela kicha od wczoraj a u mnie się tak zaczęło :dry: starsze odpukać ok ale jak to Majka stwierdziła gorzej się poczuje w niedzielę :sorry2:

w środę idę z nią do psychologa na testy kontrolne odnośnie dysleksji, te co miały być już hoho temu ale takie terminy :dry: a póki nie ma wyników i zaleceń to nauczycielka nie może z nią pracować tylko tyle co w domu a taka prawda że mają tyle zadawane że musiały byśmy zrezygnować ze spania żeby ćwiczyć :sorry2:

moja Marcelka też ma władczy charakter M stwierdził że najbliżej jej do mnie :zawstydzona/y: ostatnio półtorej godziny walczyłam żeby podniosła krzesełko, którym rzuciła w nerwach ale udało się i od tamtej pory nawet jak coś rzuci to podnosi praktycznie od razu :)

My ferie spędziliśmy w domu, dzieci miały tyle atrakcji zorganizowanych przez miejscową świetlicę że ja bym lepiej nie dała rady :) kulig, ognisko, basen, zajęcia z origami, bal przebierańców :rolleyes2: a moja mama wzięła na tydzień dzieci mojej siostry a o moich nawet nie pomyślała :surprised: ale to się samo zemści samo

oj nie pamiętam komu ale zazdraszczam Hiszpanii :cool2:

Kate Tobie to chyba cały czas życie wynagradza przeboje z pierworodnym ;-) ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Nie stresuj kobiet w ciąży, bo tutaj takowe są tym trzymaniem w niepewności ;-) ;):-p
Co oznacza ta Historyjka?

Ostatnia edycja:
Do góry