reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

annaoj ale nie lecicie na narty do Hiszpanii :) ostatnio czytałam o nieznanych kurortach narciarskich i właśnie wielkim zaskoczeniem były dla mnie narty w Hiszpanii:) trzymam kciuki za pracę i pozytywne fluidy z nią związane ;)

happymama a wy gdzie planujecie w tym roku wakacje, macie już coś upatrzonego ?

so happy jak O?

reklama
Stefaa taaa wakacje planujemy na porodówce :p u nas wakacje zaczynają się 09 lipca a kończą 20 sierpnia, ja mam termin na 07.08 więc nie ma szans, przed porodem nie pojadę bo mam skłonność do przedwczesnych porodów, cała czwórka urodziła się 2-3 tygodnie przed terminem więc teraz muszę być zwarta i gotowa od połowy lipca a potem z noworodkiem to gdzie? napewno żadne upalne kraje z noworodkiem pal sześć ale w połogu! Jak nam jeszcze starczy wakacji po porodzie to pojedziemy do Lagowa nad nasze jeziorka, teście mają swój domek, duża dzialka, jeziora pod nosem :D

happymama no powiem Ci, że co jak co ale bardzo oryginalne bedą te Twoje wakacje - nic tylko pozazdrościć hahah :) My na ferię jedziemy do Karpacza testować pensjonat który nas zaprosił, ogólnie to do zimowych wyjazdów jakoś mnie nie ciągnie, ale słońce, plaża, szum morza!!! aaaaa ja już chce lipiec !

hej

annaj daj mi namiar na tą gastrolog, moze byc tutaj albo na FB,
najblizsze terminy w Krakowie znalazłam na połowe lutego, oczywiscie prywatnie,
na fundusz za pół roku,
macie jakąś diagnozę dla Igora?

poziomki &&&&& za pracę M

happymama dziękuję, już zapisałam O do alergologa , moze tam znajda przyczynę

Stefffa O lepiej, ale ma ścisłą dietę, nospe mu podaje i czekam na termin u lekarza,
brzuch go dalej boli ale nie ma na razie takich mocnych ataków,
widzę ze zyjesz już wakacjami, macie już jakis kierunek obrany?

z pozytywnych informacji to wróciłam juz do swojej wagi, czyli poleciało mi 24 kg które przytyłam w ciąży

so hapy gratuluję wagi i trzymam kciuki za szybka diagnozę mlodego, biedy sie męczy a tu na wszystko trzeba czekac !! porażka ! Żyję wakacjami, wiesz ja lubię słońce, morze, dryfować na materacu hehe i zwiedzać nowe miejsca takie magiczne ;) Kirunek niezmieniony Chorwacja w tym roku- mojego M nie umiem namówić na podróż samolotem on tak panikuje, że pozostała nam tylko samochodowa trasa..

jutro ide na impreze urodzinową 40 lat- 80 gości oj będzie się działo !

p.s też schudłam, yyy znaczy się mój portfel jakby cieńszy :D

A co tu tak pusto??

My planujemy wakacje w jakimś ciepłym pięknym miejscu. Mam nadzieje ze wkoncu sie uda.

Happy my takie wakacje mieliśmy 2 razy:) raz lipiec, raz czerwiec. Fajnie ze dzieciaki były w domu i do szkoły nie trzeba było latac.

So Happy oby sie szybko wyjaśniło. Miał robione usg brzuszka?
Gratuluje wagi!! Ja nie mam motywacji heh

Stefa nam tez sie nie chce lecieć i chyba zrobimy sobie wyprawę samochodem.

Poziomki na poczatku sobie myslalam tylko nie wakacje ale teraz jednak bardzo sie ciesze. Bo spokoj od szkoly do tego cieplo :)

reklama
7.30? u mnie dzwoni o 5.45 jak jesteśmy w trybie szkolnym. No fakt aspektu wysypiania nie brałam pod uwagę a to faktycznie ulga jak po zarwanej nocce nie trzeba się zrywać skoro świt i wyprawiać młodzież do szkoły :p Tak maluch zdecydowanie wybrał sobie dobry moment, czasami natura wie co robi ;)

Venicee jak samopoczucie?

Do góry