reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

annaoj ale nie lecicie na narty do Hiszpanii :) ostatnio czytałam o nieznanych kurortach narciarskich i właśnie wielkim zaskoczeniem były dla mnie narty w Hiszpanii:) trzymam kciuki za pracę i pozytywne fluidy z nią związane ;)

happymama a wy gdzie planujecie w tym roku wakacje, macie już coś upatrzonego ?

so happy jak O?

reklama
Stefaa taaa wakacje planujemy na porodówce :p u nas wakacje zaczynają się 09 lipca a kończą 20 sierpnia, ja mam termin na 07.08 więc nie ma szans, przed porodem nie pojadę bo mam skłonność do przedwczesnych porodów, cała czwórka urodziła się 2-3 tygodnie przed terminem więc teraz muszę być zwarta i gotowa od połowy lipca a potem z noworodkiem to gdzie? napewno żadne upalne kraje z noworodkiem pal sześć ale w połogu! Jak nam jeszcze starczy wakacji po porodzie to pojedziemy do Lagowa nad nasze jeziorka, teście mają swój domek, duża dzialka, jeziora pod nosem :D

happymama no powiem Ci, że co jak co ale bardzo oryginalne bedą te Twoje wakacje - nic tylko pozazdrościć hahah :) My na ferię jedziemy do Karpacza testować pensjonat który nas zaprosił, ogólnie to do zimowych wyjazdów jakoś mnie nie ciągnie, ale słońce, plaża, szum morza!!! aaaaa ja już chce lipiec !

hej

annaj daj mi namiar na tą gastrolog, moze byc tutaj albo na FB,
najblizsze terminy w Krakowie znalazłam na połowe lutego, oczywiscie prywatnie,
na fundusz za pół roku,
macie jakąś diagnozę dla Igora?

poziomki &&&&& za pracę M

happymama dziękuję, już zapisałam O do alergologa , moze tam znajda przyczynę

Stefffa O lepiej, ale ma ścisłą dietę, nospe mu podaje i czekam na termin u lekarza,
brzuch go dalej boli ale nie ma na razie takich mocnych ataków,
widzę ze zyjesz już wakacjami, macie już jakis kierunek obrany?

z pozytywnych informacji to wróciłam juz do swojej wagi, czyli poleciało mi 24 kg które przytyłam w ciąży

so hapy gratuluję wagi i trzymam kciuki za szybka diagnozę mlodego, biedy sie męczy a tu na wszystko trzeba czekac !! porażka ! Żyję wakacjami, wiesz ja lubię słońce, morze, dryfować na materacu hehe i zwiedzać nowe miejsca takie magiczne ;) Kirunek niezmieniony Chorwacja w tym roku- mojego M nie umiem namówić na podróż samolotem on tak panikuje, że pozostała nam tylko samochodowa trasa..

jutro ide na impreze urodzinową 40 lat- 80 gości oj będzie się działo !

p.s też schudłam, yyy znaczy się mój portfel jakby cieńszy :D

A co tu tak pusto??

My planujemy wakacje w jakimś ciepłym pięknym miejscu. Mam nadzieje ze wkoncu sie uda.

Happy my takie wakacje mieliśmy 2 razy:) raz lipiec, raz czerwiec. Fajnie ze dzieciaki były w domu i do szkoły nie trzeba było latac.

So Happy oby sie szybko wyjaśniło. Miał robione usg brzuszka?
Gratuluje wagi!! Ja nie mam motywacji heh

Stefa nam tez sie nie chce lecieć i chyba zrobimy sobie wyprawę samochodem.

Poziomki na poczatku sobie myslalam tylko nie wakacje ale teraz jednak bardzo sie ciesze. Bo spokoj od szkoly do tego cieplo :)

reklama
7.30? u mnie dzwoni o 5.45 jak jesteśmy w trybie szkolnym. No fakt aspektu wysypiania nie brałam pod uwagę a to faktycznie ulga jak po zarwanej nocce nie trzeba się zrywać skoro świt i wyprawiać młodzież do szkoły :p Tak maluch zdecydowanie wybrał sobie dobry moment, czasami natura wie co robi ;)

Venicee jak samopoczucie?

Do góry