Ania a ty nie zamarzlas na tej wsi ?
hihi żebyś chciała wiedzieć że było blisko ;-) raz rano wstałam a w domu 12 stopni
to jak były te mrozy po minus 20 teraz bagno
dlatego będziemy przywracać główne wejście od przodu bo są momenty że nie da się chodzić ble a tam asfalt i buciki czyste :-)
Cześć dziewczyny, dokładnie Doris mnie zwabila, dzięki Doris ;-)-więc jestem.
a jak ja Cię zwabiałam to się nie pokazałaś
Napiszę do niej aby się odezwała :-)
czekam i czekam
Matka podsyła mi telefony do jakiś specjalistów zeby poradzili mi jak rozstać sie z mezem i wszystko pozałatwiać. Ona uważa ze krzywdzę siebie i dzieci
oj bardzo nie ładnie się zachowuje, że tak delikatnie powiem
stefa a Ty własny biznes otwierasz? bo tak jakoś się pogubiłam
doris ale niespodzianka
super
mnie coś rozkłada, zaczęło się od temperatury u Marcelki 39,1
ale jakoś przeszło a ja się rozłożyłam a teraz już M się rozkłada a Marcela kicha od wczoraj a u mnie się tak zaczęło
starsze odpukać ok ale jak to Majka stwierdziła gorzej się poczuje w niedzielę
w środę idę z nią do psychologa na testy kontrolne odnośnie dysleksji, te co miały być już hoho temu ale takie terminy
a póki nie ma wyników i zaleceń to nauczycielka nie może z nią pracować tylko tyle co w domu a taka prawda że mają tyle zadawane że musiały byśmy zrezygnować ze spania żeby ćwiczyć
moja Marcelka też ma władczy charakter M stwierdził że najbliżej jej do mnie
ostatnio półtorej godziny walczyłam żeby podniosła krzesełko, którym rzuciła w nerwach ale udało się i od tamtej pory nawet jak coś rzuci to podnosi praktycznie od razu
My ferie spędziliśmy w domu, dzieci miały tyle atrakcji zorganizowanych przez miejscową świetlicę że ja bym lepiej nie dała rady
kulig, ognisko, basen, zajęcia z origami, bal przebierańców
a moja mama wzięła na tydzień dzieci mojej siostry a o moich nawet nie pomyślała
ale to się samo zemści samo
oj nie pamiętam komu ale zazdraszczam Hiszpanii
Kate Tobie to chyba cały czas życie wynagradza przeboje z pierworodnym