reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Witajcie Kochane
O rety ale tu się pozmieniało :surprised:

No i ile mam do nadrobienia :oo2::zawstydzona/y: cieszę się że takie tu życie kipi tylko szkoda, że ja jakoś nie mogę czasu wyskrobać na pogaduchy :zawstydzona/y: wiem wiem zła organizacja :cool2:

happymama bo nie wiem czy już gratulowałam bo tak dawno mnie nie było więc GRATULUJĘ :laugh2: a my startujemy w maju, przynajmniej tak zamierzamy ale zobaczymy co tam nam pisane ;-) ;)

postaram się nadrobić zaległości

Ania na wiosnę to dobry czas... miłość w powietrzu, przyroda sie budzi ;) && zeby było owocnie.

Happy powinno byc coraz lepiej :)

Venicee wiem ze łatwo gadać ale bedzie dobrze zobaczysz. Wszystkie BB ciotki trzymają kciuki a w Nas jest moc!! :*

Hej
Ja jestem i się melduję. Coś choroba mnie połamała znowu, najgorszy jest kaszel. Musiałam wziąc antybiotyk bo to już a długo trwa. Poza tym u mnie nic nowego, czas się wlecze niemiłosiernie. Chciałabym, żeby juz czerwiec był a przynajmniej maj.

Ja we wtorek mam usg. Odliczam w stresie ;)
Ogolnie kiepska forma. Nadal bez energii i Nadal z mdlosciami. Byle do wiosny.

Happymama, ja na usg muszę teraz czekać aż do 17 lutego. Ale mam detektor tętna płodu i pewnie już na początku lutego poczuję ruchy więc stres mniejszy i spokojnie czekam. Bardziej mnie martwi to moje mega przeziębienie ale już na antybiotyku jestem więc jest lepie. Tez bardzo chciałabym wiosnę, żeby już chociaż był maj!!!!!

reklama
Dziewczyny ja intensywnie działam :) dzis dostałam info, że na 90% dostanę dotacje w marcu, więc spinam poślady aby wszystko było na tip top :) jeszcze miedzy czasie dwie imprezy organizuje i na wszystko brakuje mi czasu. Niby jestem w domu, mogłabym zrobić dużo, ale jak zasiąde rano do kompa to schodzę późnym popołudniem, dom rozsypka, ale jak to ogarnę to będzie lepiej :)

ściskam wszystkie brzuszki, głaskam wszystkie głowki :)

Do góry