reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
hello
u mnie na razie po staremu.
Wzięłam się za siebie i biegam na zumbę. Chodziłam od pół roku, ale tak raz, dwa razy czasem w tyg, a teraz minimum 3. B twierdzi, że widzi efekty:-) :) I powoli zaczynam "żyć" wyjazdem

Lenka zdrówka dla M
Kate mogę Ci super dobrego gastrologa polecić, tyle że u nas w Sosnowcu. Babka jako jedyna wpadła na to jakie badania u Igora zrobić i wykryła tą bakterie co ma w trzustce. mam nadzieje, że szybko uda się wyjaśnić.
Doris ale niespodzianka. gratuluję
Poziomki niezależnie od awantury niech się mama wyprowadzi. Nie ma prawa się wpierd.... między Ciebie, a M i jeszcze buntować Goskę. I pamiętaj to twoje życie i musisz wszystko zrobić, żeby być szczęśliwą. Jesteś twarda babka, wierzę, że dasz radę. Gośkę ustaw do pionu.

Któraś, przepraszam, nie pamiętam która, pytała mnie czemu do psychologa trafiliśmy. Lista jest długa, od dłuższego czasu mieliśmy problemy z Igorem, ale ostatnio już w ogóle nie potrafiliśmy się dogadać. Wieczne wrzaski, kłótnie, On wszystko negował, my tylko go krytykowaliśmy. Były chwile, że doprowadzał mnie do takiego stanu, że wpadałam do niego do pokoju i w ostatniej chwili się mitingowałam, żeby mu krzywdy nie zrobić. czułam, że stoje pod ścianą.
Przed nami baaaaardddzzzoooooo długa droga, ale wierzę, że dojdziemy do porozumienia.

Lenka juz lepiej??

Stefa witam w gronie uszczęśliwionych pan domu ;))

Annaoj gdzie sie wybierasz?

Mnie chyba cos rozbiera, ledwo siedzę. Wszystko mnie boli:(
Dzis karate musze sie jakoś pozbierać.

Maź moj zaczął szukać pracy wiec jest szansa ze mnie odciąży :) trzymajcie kciuki !!

Annaoj a gdzie jedziecie?

so happy- miałam kiedyś podobny problem z martynką, ciągłe bóle brzucha i rozwolnienie, po wielu badaniach wyszła jej nietolerancja fruktozy, pilnuję jej i jest ok. ale wystarczy że wypije za dużo soków albo obje się gdzieś żelkami czy cukierkami i odrazu się zwija w boleściach . Mi kiedyś pediatra też mówił że nas dorosłych boli głowa często a dzieci na wiele czyników reagują właśnie brzuchem, na stres, na zmęczenie itd. i czasami cięzko znaleźć przyczynę bo przyczyna jest w głowie.

Ja trzy noce przed porodem dostałam takiej kołki nerkowej ze omalo nie zeszłam jeszcze przed samym cc dostałam ataku tu mi lekarz tłumaczy wszystko a ja fru na podłogę dopada mnie zawsze w ciąży w nocy mnie chwyciło to na wyłam a moj myślał ze rodzę :)
Poziomki mamie to podziękuj i niech sie wyprowadzi dobrze to nie wróży jeszcze dziecko buntować szok
Ja dziś idę do gina jak sie nie wyjaśni to chyba sie skończy sadem ehhh

Z m juz ok. Jak zajechalismy do szpitalato juz zaczęło mu przechodzić i lekarz miał lekkiego focha ze go budzą. Zrobili morfo i mocz i wyszedł krwiomocz to już mówił co innego, że jednak z powodu zwykłego bólu brzucha nie przyjechaliśmy, prawdopodobnie wstrząsy podczas jazdy pomogły się przemieścić temu kamyki i temu przeszło,w razie czego ma leki przeciwbólowe , dietę i skierowanie do urologa

Mama a o co chodzi z ginem bo chyba coś nie w temacie jestem

Annaoj fajnie ze chodzisz na zumbe , ja się bardzo wsydze ćwiczyć w grupie, sobie w domu macha sztanga

Lenka przecięli mi jajowod mieli zrobić sterylizacje a wyszło tylko ze jest jedna strona bezsensu bo widziała ze jedna strona jest gorsza tonpo co wogole robiła druga

reklama
Do góry