reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Stefa nie chciałbym robić remontu domu który ma gliniane ściany . Dach do wymiany , elektryka do wymiany , cala kanaliza na nowo piec i ogrzewanie grzejniki tez . Okna drzwi futryny z którymi mógłby być problem . Łazienka przeniesiona no i jeszcze rowerze pokoi , są przechodnie a ja mogę biegać w kolko

Co do urodzin to nie mam pojęcia , to chodzi o urodziny dla kolegów

reklama
Stefaa, moja Córcia zażyczyła sobie na stadionie żużlowym swojego ulubionego klubu, a ze wiem, że takie robią i to dwugodzinne z animacją, tortem i przekąskami za około 500 zł na 12 dzieci, więc rozważamy wyprawienie jej 7 urodzin właśnie tam. Próbowaliśmy także sale zabaw, wycieczkę po fermie strusi. Kwestia jest taka, co go interesuje

Lenka, ja mam z moim przeprawę o totalnie wszystko. Ostatnio tylko chodzę i smęcę. Jest tak, że mam piątkę dzieci. I każde muszę wychowywać. Gorzej, że ten najstarszy ( czytaj mój mąż) to przypadek beznadziejny.... Ciężko w tym wieku wychować...

misiarska my zawsze wkładkę w figlo ale on już nie chce, ulega się ze chce do domu zaprosić dzieci, tylko jak sie zgodzić na taką gromadke.. hehe no nic zobaczymy

a co u was dziewczyny, gdzie się podziewacie?

Wiecie u nas jeszcze nie ma czegoś takiego . Są urodzin w salach zabaw ale jeszcze nie jest to takie popularne . Stefana a macie działkę ? A może są u was w mieście jakieś fajne atrakcje

Hej Cioteczki:)
Dzięki, mi fryzurka tez sie podoba:)

Znowu wylądowałam w szpitalu, myslalam ze znów mam jakies bakterie w moczu a okazało sie ze grozi mi przedwczesny poród. Dostałam sterydy na płucka i jestem na obserwacji w szpitalu.

Trzymajcie za nas kciuki

POZIOMKI Zdrowka, oby jednak malenstwo wytrzymalo. Trzymam kciuki.

LENKA Beznadziejna sprawa z domem, wam to by sie przydalo wybudowanie drugiego. Tak to jest ze jak wlasciciel ma problemy z alko to wszystko inne nie jest zadbane. Mozna po trochu sie budowac nie wszystko od razu, najwazniejsze to rozplanowac sobie, moze kredyt jakis. Ja ze swoim ostatnio tez mam problem. Z facetem czasem gorzej nkz z dzieckiem.

STEFAA No twardy orzech do zgryzienia z tymi urodzinami. Jesli dysponjjesz podworkiem i masz mozliwosc rozpalenia ogniska oczywiscis jesli urodziny w cieply dzien wypadna to warto zrobic ognisko, kielbaski i takie tam. Pilka i inne zabawy. Na urodziny wewnatrz nie mam pomyslu.

Poziomki trzymaj sie tam i trzymam kciuki zeby jeszcze ze 3 tygodnie wytrzymac !

U Nas dzisiaj nalot znajomych z grillowaniem. 9 dzieci szalala mi po mieszkaniu a to gorsze niz tornado ale bylo sympatycznie.

reklama
Poziomki trzymaj sie tam i trzymam kciuki zeby jeszcze ze 3 tygodnie wytrzymac !

U Nas dzisiaj nalot znajomych z grillowaniem. 9 dzieci szalala mi po mieszkaniu a to gorsze niz tornado

Do góry