wiecie co to jest jedyne miejsce gdzie uwielbiam tłok
fajnie wejść i poczytać co u Was
poziomki 11 maja powiadasz, niech sie jeszcze urodzi w ten dzien to bedziemy solenizantaki razem
leż i sie nie ruszaj a o dolegliwosciach powiedz lekarzą moze przyspiesza usg.. nadal w szpitalu czy w domu juz jestes? Maz to taki gad, że jak musi to musi i robi ale jak nie musi to nie robi
mama ja tez ciekawa jestem ile tam dziecioków u Ciebie zamieszkalo
Ewi ja niestety mieszkam w bloku nie mam możlwiości ogniska, a byłby to naprawde fajny pomysł.
Przerabialismy juz figloraje, kregle, laserhouse a on tym razem poprostu chce w domu zrobic imprezkę, dojrzewa mi dziecię .. ehh
Annaoj wpadaj wr rytm, ja przygotowan przed komunijnych mam juz od roku dosc, tym bardziej, że Nadia musi nadrobi rok i tym spososbem chodzimy na 3 religie ... ale ogolnie wole to teraz przezyc niz za rok powtorka z rozrywki. Ogolnie jest grupka matek ktora tak napedza caly ten system, że jak je widze na zebraniu otwiera mi sie nóz. Wyobrazcie sobie,że one biegały bo inaczej tego nie mogę nazwać, za księzami i wypytywaly co chca w podziece. Mamy takiego mlodego ksiedza ktory stwierdzil, ze on by chcial Pismo Świete z podpisami dzieci, zeby kazde wzielo je do siebie i podpisalo zobaczyło potrzymało! aa te pindzie wpadly w panike bo jak otworzyć Pismo ktore jest tak ładnie zapakowane, a do tego maja je miec dzieci .. wogole nie zrozumialy przekazu ksiedza i dogadaj sie z takimi! przyjecie robisz w domu ? coż to za plany zawodowe? powracasz do pracy ?
u nas tez piekna pogoda, az chce sie zyc raz jeszcze !