reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Stefa nie chciałbym robić remontu domu który ma gliniane ściany . Dach do wymiany , elektryka do wymiany , cala kanaliza na nowo piec i ogrzewanie grzejniki tez . Okna drzwi futryny z którymi mógłby być problem . Łazienka przeniesiona no i jeszcze rowerze pokoi , są przechodnie a ja mogę biegać w kolko

Co do urodzin to nie mam pojęcia , to chodzi o urodziny dla kolegów

reklama
Stefaa, moja Córcia zażyczyła sobie na stadionie żużlowym swojego ulubionego klubu, a ze wiem, że takie robią i to dwugodzinne z animacją, tortem i przekąskami za około 500 zł na 12 dzieci, więc rozważamy wyprawienie jej 7 urodzin właśnie tam. Próbowaliśmy także sale zabaw, wycieczkę po fermie strusi. Kwestia jest taka, co go interesuje

Lenka, ja mam z moim przeprawę o totalnie wszystko. Ostatnio tylko chodzę i smęcę. Jest tak, że mam piątkę dzieci. I każde muszę wychowywać. Gorzej, że ten najstarszy ( czytaj mój mąż) to przypadek beznadziejny.... Ciężko w tym wieku wychować...

misiarska my zawsze wkładkę w figlo ale on już nie chce, ulega się ze chce do domu zaprosić dzieci, tylko jak sie zgodzić na taką gromadke.. hehe no nic zobaczymy

a co u was dziewczyny, gdzie się podziewacie?

Wiecie u nas jeszcze nie ma czegoś takiego . Są urodzin w salach zabaw ale jeszcze nie jest to takie popularne . Stefana a macie działkę ? A może są u was w mieście jakieś fajne atrakcje

Hej Cioteczki:)
Dzięki, mi fryzurka tez sie podoba:)

Znowu wylądowałam w szpitalu, myslalam ze znów mam jakies bakterie w moczu a okazało sie ze grozi mi przedwczesny poród. Dostałam sterydy na płucka i jestem na obserwacji w szpitalu.

Trzymajcie za nas kciuki

POZIOMKI Zdrowka, oby jednak malenstwo wytrzymalo. Trzymam kciuki.

LENKA Beznadziejna sprawa z domem, wam to by sie przydalo wybudowanie drugiego. Tak to jest ze jak wlasciciel ma problemy z alko to wszystko inne nie jest zadbane. Mozna po trochu sie budowac nie wszystko od razu, najwazniejsze to rozplanowac sobie, moze kredyt jakis. Ja ze swoim ostatnio tez mam problem. Z facetem czasem gorzej nkz z dzieckiem.

STEFAA No twardy orzech do zgryzienia z tymi urodzinami. Jesli dysponjjesz podworkiem i masz mozliwosc rozpalenia ogniska oczywiscis jesli urodziny w cieply dzien wypadna to warto zrobic ognisko, kielbaski i takie tam. Pilka i inne zabawy. Na urodziny wewnatrz nie mam pomyslu.

Poziomki trzymaj sie tam i trzymam kciuki zeby jeszcze ze 3 tygodnie wytrzymac !

U Nas dzisiaj nalot znajomych z grillowaniem. 9 dzieci szalala mi po mieszkaniu a to gorsze niz tornado ale bylo sympatycznie.

reklama
Poziomki trzymaj sie tam i trzymam kciuki zeby jeszcze ze 3 tygodnie wytrzymac !

U Nas dzisiaj nalot znajomych z grillowaniem. 9 dzieci szalala mi po mieszkaniu a to gorsze niz tornado

Do góry