reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
hej

ja tez się melduję, u mnie nic nowego dlatego nie piszę

happy niestety dalej walcze z mdłościami, złym samopoczuciem, mam już dosyć,
ja dzieci na niecałe 8 miesiecy odstawiałam od cyca,z najmłodszy bezproblemowo poszło,
z średniakiem ciężej

witam nowe mamy

ania co to za historię miałas z tirem?

Kate współczuję, strasznie długo cię męczą ale mnie też do 16tc męczyły mdłości chociaż po 12 tygodniu były już trochę lżejsze.

Witajcie .

Aniu szok .

Happy ja alanka karmilam 2 lata i 2 miesiące ,dla mnie 14 miesiecy na cyca to nie tragedia hi ,lili też chce cycac jak najdłużej :-).

Kate współczuję mdłości .a wiesz jaka płeć ? Mnie z lili właśnie koło 12 tyg tak wstępnie powiedział ze dziewczynka :-), kiedy wizyta i usg ? .

Witam nowe mamy .

U mnie leci ,aklimatyzujemy sie na wsi . Lili od 2 dni podziebiona a reszta po staremu . Pozdrawiam

hej
happy u mnie na razie mdłości cały czas mocne i na nic siły nie mam, moze po 16 tc mi przejdzie
dorota na genetycznym w 12 tc lekarz powiedział, że obstawia chłopca ale nie jest pewien

strasznie wieje u nas, wczoraj wieczorem była taka wichura i padało , że prądu nie było

HAPPY Ja moich chlopcow karmilam do roku. Z tym starszym byl problem bo wlasnie w nocy tez przejawial checi ale z mlodszym to juz inna historia, dla niego cyc byl tylko dodatkiem do tresciwszych posilkow :)

KATE Wspolczuje mdlosci. Mnie przy kazdej ciazy omijaly takie typowe dolegliwosci.

Ja dzisiaj zczynam wieksze porzadki. Od jakiegos czasu jestem w stanie zawieszenia psychicznego i wszystko na ostatnie dni.
Dzieci dzisiaj maja wolne i trzeba bedzie sie jakos przemeczyc.

Ania- u nas jak mały zaczął chodzić to jest trochę lżej i zrobił się mniej absorbujący. O matko co to za historia z tirem???

Nusia- w jakim wieku masz dzieci?

jestem po kolejnej nieudanej próbie odstawienia od cycka, mój syn będzie pewnie jedynym dzieckiem w historii co będzie pił z piersi jeszcze w liceum :-D:tak: nie ale na serio w dzień już się nie karmimy i jest okej, przychodzi wieczór i on nie potrafi zasnąć, lulam, noszę, chustuję, bujam w wózku a z jego gardła wydziera się taka rozpacz że nie daję rady...:no::no::no: no nic poczekamy chyba jeszcze i za jakiś czas spróbuję znowu.

kate - jak samopoczucie?
corka 8lat mlodsza 4 synek 11 miesiecy

Kate wspolczuje mdlosci mnie meczyly do 11-12 tyg
Najstarsza corke karmilam 3miesiace mlodsza rok i 10 miesiecy synka niedawno odstawilam poszlo sprawnie bo on sam chcial sie odstawic,ograniczalismy karmienia do 1 dziennie az w koncu przyszedl dzien ze nie dostal wcale i nie domagal sie.Mleko nadal mam ale potoku ani kamieni z cycusiow nie mam troche tylko po bokach bola

reklama
Do góry