reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
hej

ja tez się melduję, u mnie nic nowego dlatego nie piszę

happy niestety dalej walcze z mdłościami, złym samopoczuciem, mam już dosyć,
ja dzieci na niecałe 8 miesiecy odstawiałam od cyca,z najmłodszy bezproblemowo poszło,
z średniakiem ciężej

witam nowe mamy

ania co to za historię miałas z tirem?

Kate współczuję, strasznie długo cię męczą ale mnie też do 16tc męczyły mdłości chociaż po 12 tygodniu były już trochę lżejsze.

Witajcie .

Aniu szok .

Happy ja alanka karmilam 2 lata i 2 miesiące ,dla mnie 14 miesiecy na cyca to nie tragedia hi ,lili też chce cycac jak najdłużej :-).

Kate współczuję mdłości .a wiesz jaka płeć ? Mnie z lili właśnie koło 12 tyg tak wstępnie powiedział ze dziewczynka :-), kiedy wizyta i usg ? .

Witam nowe mamy .

U mnie leci ,aklimatyzujemy sie na wsi . Lili od 2 dni podziebiona a reszta po staremu . Pozdrawiam

hej
happy u mnie na razie mdłości cały czas mocne i na nic siły nie mam, moze po 16 tc mi przejdzie
dorota na genetycznym w 12 tc lekarz powiedział, że obstawia chłopca ale nie jest pewien

strasznie wieje u nas, wczoraj wieczorem była taka wichura i padało , że prądu nie było

HAPPY Ja moich chlopcow karmilam do roku. Z tym starszym byl problem bo wlasnie w nocy tez przejawial checi ale z mlodszym to juz inna historia, dla niego cyc byl tylko dodatkiem do tresciwszych posilkow :)

KATE Wspolczuje mdlosci. Mnie przy kazdej ciazy omijaly takie typowe dolegliwosci.

Ja dzisiaj zczynam wieksze porzadki. Od jakiegos czasu jestem w stanie zawieszenia psychicznego i wszystko na ostatnie dni.
Dzieci dzisiaj maja wolne i trzeba bedzie sie jakos przemeczyc.

Ania- u nas jak mały zaczął chodzić to jest trochę lżej i zrobił się mniej absorbujący. O matko co to za historia z tirem???

Nusia- w jakim wieku masz dzieci?

jestem po kolejnej nieudanej próbie odstawienia od cycka, mój syn będzie pewnie jedynym dzieckiem w historii co będzie pił z piersi jeszcze w liceum :-D:tak: nie ale na serio w dzień już się nie karmimy i jest okej, przychodzi wieczór i on nie potrafi zasnąć, lulam, noszę, chustuję, bujam w wózku a z jego gardła wydziera się taka rozpacz że nie daję rady...:no::no::no: no nic poczekamy chyba jeszcze i za jakiś czas spróbuję znowu.

kate - jak samopoczucie?
corka 8lat mlodsza 4 synek 11 miesiecy

Kate wspolczuje mdlosci mnie meczyly do 11-12 tyg
Najstarsza corke karmilam 3miesiace mlodsza rok i 10 miesiecy synka niedawno odstawilam poszlo sprawnie bo on sam chcial sie odstawic,ograniczalismy karmienia do 1 dziennie az w koncu przyszedl dzien ze nie dostal wcale i nie domagal sie.Mleko nadal mam ale potoku ani kamieni z cycusiow nie mam troche tylko po bokach bola

reklama
Do góry