reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Mam jej dane bo to kupujacy cale szcescie ze ona moich nie ma:-)baba ma nierowno pod sufitem ciagle mi pisze ze ona chce kupic kolejna pieluche no dobra niech sobie kupuje mam tylko takie jakie sa wystawione na ukcji pozniej mi odpisuje ze ona tych nie chce ze chce inne to jej odpisuje ze innych nie ma ona na to ze pewnie klamie I mam jakies cyrk nastepnie zadaje pytanie o inne wzory to pisze ze moze cos nowego bedzie a ona znow to samo ze ja klamie:szok:

Mamartusia ja chce zobaczyć twojego synka

Mama ta kobieta to chyba ma nie równo pod sufitem

Dorota zdrówka całą Alana żeby się nie rozłożył

Mamartusia ja chce zobaczyć twojego synka

:* :* :) jak to moja koleżanka w liceum mówiła: "MŁUA" :-D

IMG_4470.jpgMAR_1296.jpgSubstandardFullSizeRender-2.jpgSubstandardFullSizeRender-4.jpgMAG_6844-Edit.jpg

Załączniki

• IMG_4470.jpg
    IMG_4470.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 65
  • MAR_1296.jpg
    MAR_1296.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 75
  • MAG_6844-Edit.jpg
    MAG_6844-Edit.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 80
  • SubstandardFullSizeRender-2.jpg
    SubstandardFullSizeRender-2.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 52
  • SubstandardFullSizeRender-4.jpg
    SubstandardFullSizeRender-4.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
mamartusia no śliczny taki naprawdę cute :)

misiarska a ja tobie życzenia składałam.. wiesz 30 pffyy co to jest w porównaniu do wieczności hihi mnie czeka w maju ostatnie scia i planuje imprezę mega zobaczymy :)

Kate obys czuła się lepiej i nie musiała leżeć

poziomki twoje ciążę są błyskawiczne! wchodzi i wychodzi hihi

mama no ludzie mogą wkurzyc, z ciuchami jest tak ze trzeba dużo sprzedać żeby coś zrobić dużo obróbki w koolo.. ja tez się zastanawiam nad czymś innym, ale to się tylko zastanawiam zobaczymy czy coś z tego wyjdzie

lenka a jak Twoje chłopaki lepiej ?

wysyłam całą trójkę na obóz z judo w lipcu, trochę mam strachu ale co tam raz się żyje, w domu o niczym innym nie słyszę tylko o wyjeździe hehe

u mnie powoli życie mija, budzę się po zimowym śnie do życia, kocham wiosnę, kocham słońce wtedy czuje ze żyje

Dorota a co to takie zmiany na wiesz jak nasza koleżanka Ania ?

Mama okropne babsko!!
Szkoda ze nie da sie jej jakoś nosa utrzeć
Powiem Ci ze ja nam najwiecej problemu z Polakami.

Mamartusia tylko zanim dojdzie do tego porodu... Wieki całe a potem pare godzin i po sprawie
Duże te Twoje chlopczę juz!!
Nie, nie ode mnie bo fotelików akurat jeszcze nie wystawiłam

Stefa No niestety nie moge sie z Tobą zgodzić :/

Dzis juz ledwo powlocze nogami, bol taki ze wyć sie chce.
Słoneczko wyszło a ja nie mam siły Jagody na spacer wyprowadzić.

Poziomki ja mam dlugo konto I stwierdzam ze jest coraz gozej ostanio sprzedawalm duza paczke pieluch I jakas dziunia wylicytowala wszytsko ladnie a ona mi pisze po 2 dniach ze kasy nie ma oszz ty az mi sie cisnie zeby nawzucac ehh postraszylam ja konsekwencjami( lipnym:-)) I odrazu zaplacila I raz kupilam wklad do wozka taki caly materialowy na wymiane czekam I czekam pisze ze gdzie to jest a pani ze ona ma dzieci chore (oj ile razy ja to juz slyszalam:-)) I ze nie ma jak wyslac no to sie wkuzylam dostala negatyw ale za to jak ona sie wzbuzyla szkoda ze za pare dni wystawila to jeszcze raz I podwoila przesylke :-)

reklama
mamartusia no śliczny taki naprawdę cute :)

:-D:-D dziękuję, choć przyznam żę ja to go nie idealizuję. :-p widzę żę wygląda jak typowy bobas - łysy, okrągły - urodą nie grzeszy :rofl2:. ale jak się uśmiechnie to normalnie serce sie topi.

ps.
a reszta koszulki to:
"... you should see my dad!" :laugh2::rofl2:

Mamartusia tylko zanim dojdzie do tego porodu... Wieki całe a potem pare godzin i po sprawie
Duże te Twoje chlopczę juz!!
oj to prawda! do tego porodu to wieki!!! a potem chwila i po sprawie.

duży , duży - ale mnie to cieszy...

Poziomki ja mam dlugo konto I stwierdzam ze jest coraz gozej (...)

o jezu mama podpisuje sie pod tym obiema rękoma!!!ja też mam konto już 6 lat i to co sie ostatnio dzieje to maskara jest!!!!
tyle niepoważnych nieodpowiedzialnych osób, ile ja miałam ostatnio sytuacji własnie żę ktoś kupił i nie zapłacił!!!!! normalnie krew mnie zalewa i szlag trafia - skargi już do ebay'a pisałam - bo to też jest przegięcie że oni nic z tym nie robią! ale opłaty to zbierają!

a gdzie HAPPYMAMA ?

aaaaa, - wiecie o zaćmieniu słońca w piątek? u nas będzie 90% - więc prawie całkowite.
ja to sie martwię że będzie pochmurno. i nie będzie widać.

Ostatnia edycja:
Do góry