reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Lenka stare dobre powiedzenie mówi "umiesz liczyć licz na siebie" ;)

Kate moze cos zjadł i mu zaszkodziło?

Jagoda wczoraj przywaliła w stolik i nad okiem ma śliwę. Na szczęście krew poszła i tak aż nie spuchło.

reklama
poziomki jakiś wirus go złapał, wczoraj juz było ok, dzisiaj ma lekki stan podgorączkowy,
został w domu ze mną

Dorota - miłego urządzania i mieszkania :-)

Kate - dziękuję za życzenia dla dziewczyn :-) oby małemu szybko przeszło.

Poziomki - problem mam dość duży z opracowaniem pomysłu. Początkowo chciałam wejść w ciuchy, ale próbuję sprzedać te po dzieciakach i kiepsko.... Szukam. Myślę, że do września coś opracuję, bo wtedy kończy mi się macierzyński ;-)

A ja wczoraj miałam samotny wieczór z likierem w ręce ;-) wygnałam całą moją czwórkę z tatusiem na czele do spania i w samotności obchodziłam moją trzydziestkę... Nadal mi ciężko w nią uwierzyć ;-)

Misiarska 100 lat dla dziewczynek u nas za niedlugo 2 latka WOW poprostu ja swietnie sie czuje nic mnie nie meczy I az sie boje :szok: I dla ciebie tez 100 lat ja obchodzilam swoja 30 w ciazy :-) nic nie poswietowalam
Poziomki ja sprzedaje dzieciowe zeczy w spolce z kolezanka ale chyba oddam jej to w cholere bo mnie juz to meczy okrutnie tzn ludzie mnie mecza :-D

Kate ważne ze gorączki nie ma. Zdrowka

Misiarska 30 to dopiero początek!! Wszystkiego naj naj

Ciuchy to teraz kiepski pomysł bo cieżko w jakiejś rozsądnej cenie sprzedać.

Mama poczekaj jeszcze moze Cie dopaść ;) (oby nie)
Ludzi mozna mieć dość, mam pare lat doświadczenia na karku wiec mnie to nie przeraża ;)

U nas dzis pada, tylko spac mozna:/

Poziomki mi chyba sie skonczyla cierpliwosc do ludzi:-) a na ebay mam stalkera normalnie mnie baba przesladuje nie mam dnia zeby mi wiadomosci nie pisala :-)mam duze problem ze snem co u mnie normalnie jest niemozliwe:-) nie moge zasnac czesto sie budze taki dziwny objaw:-)

hej hej,
Mama290 - GRATULACJE! :tak:ile tym razem będzie? :laugh2:

ja to zazdroszę Wam - Kate, Poziomki, Mama - tej adrenaliny porodu. serio tego mi będzie brakować

edit:
chcecie zobaczyć moje Szczęście?

Ostatnia edycja:
LENKA I KATE zdrowka dla dzieciakow

MISIARSKA 100 LAT DLA Ciebie i Dziewczynek ,a jak sie roczek udal ?

U mnie ok ,rozpakowywyujemy sie i caly czas cos robie a konca nie widac ,oliwka ze szkoly zadowolona ,Alan chory mi sie robi ,oby bardziej sie nie rozchorowal .

LENKA a ja od dawna chcialam do domku , a ze tu sie fajnie trafilo to jestesmy tu :-).

MAMA oby ciazowe przykre dolegliwosci Ciebie nie dopadly ,

KATE a jak Ty sie czujesz ?

reklama
Do góry