reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Stefaa mi sie podobaja takie co drzwiczki otwieraja sie na bok I wszytsko wyjezdza ja narazie mam sama plyte ale powoli zbieram sie zeby kupic cala kuchenke ale ja chce taka duza na 8 palnikow I dwa piekarniki

reklama
Mama haha to prawda, czasem sama czuje sie jak dziecko co doprowadza mnie do szału. Zeby nie było to M namówił moja matkę na przyjazd..

Zon mnie doprowadził do szału,na szczęście wyjeżdża na tydzien do Pl bo nie moge ba niego patrzeć!! Czasem nam ochotę go wystawić za drzwi.

stefa ja byłabym chetna, tylko wiesz jak to jest ze mną, tak zebym mogła dojechac pociagiem i ewemtualnie z dworca 5 km zebym mogła taxi podjechać i nie zbankrutowac, co do piekarnika nie pomoge,

mama 8 palnikow ło matko, no ale jak trojaczki w planach:-D

poziomki te zony to lubia takie być wkurzające,ale pojedzie zatęsknisz i wróci

Pozimki znowu M do Pl leci? kiedy go wysylasz?
Ania u Was tez tak dużo śniegu ? u nas dalej pięknie i biało
mamartusia zdrówka, moi chłopcy kaszlą, 3 dni będą w domu, dostali syropy,
musi im katar zejsć, teraz sprzatają pokoje bo tam już ledwo wejść się dało
Dorota szybkiego powrotu do domu
Doris zgadzam sie z tym co dziewczyny piszą, psychika bardzo duzo robi ale wiem, ze nie da się nie
myśleć. Bierzesz duphaston albo luteinę?
Lenka mój M juz przy 2 mówił ze raczej więcej dzieci nie będzie ale dał się przekonać,
ja po pierwszym mówiłam ,ze nie chce więcej a później mi się odmieniło
Stefa my najprawdopodobniej w tym roku pojedziemy na morze, bo dzieciom się strasznie podbało, ciągle
się pytają kiedy znowu wakacje, ale to jeszcze trochę czasu do wakacji

Ja duzo gotuje bo ja mam restauracje w domu kazdy chce co innego I tak obiady I kolacje podwojne a nawet poczworne robie a jak:-) musi byc duza kuchennka bo jest duza przestzen na nia a nie chce kombinowac z szafka bo musialbym ja zamowic u stolarza to generuje koszta wiec lepiej kupic wieksza kuchenke a meble I tak za jakis czas trzeba bedzie wymienic juz mi nawet wylecialy jedne dzrwiczki ale jak sama tego nie naprawie to sie moge nie doczekac:-Dnajzabawniej to jest wtedy kiedy moj bierze sie za odkuzanie zaczyna sie od tekstu ale tu syf pewnie wogole nie odkurzasz caly tydz tylko czekasz az ja to zrobie I ja ci pokaze jak sie porzadnie odkuza bo ty pewnie nie wiesz:-D(no nie wazne ze jezdze na odkuzaczu z 10 razy dziennie) nastepnie zaczyna przestawiac meble I zabawki pozniej sie drze gdzie jest koncowka od rury taka ze szczotka (skad mam niby wiedziec przeciez nie uzywam jej:-))po 2 godzinach siedzi I sapie ze sily nie ma tak sie narobil:-D a dzieci po 15 minutach zrobia sajgon odnowa:-)

mama haha chłopy, mi się też podoba taka duża kuchenka, mój M chce kupic większą kuchenkę bo mamy na 4 palniki
a chce na 6 w tym jeden palnik ten taki bardzo duży ( mamy indukcyjną ), ja musze pochwalić mojego M,
ostatnio jak nie mogłam chodzić ( mam problem z kręgosłupem) M posprzatał w każdej szafce w kuchni a jest ich trochę,
wszystko mam super poukładane, w ten weekend z synem najstarszym całe piwnice wysprzatane na błysk,
przy wózkach tez mi pomaga ale w weekend bo w tygodniu tyra od rana do nocy ,

reklama
witam
Właśnie od alergologa wróciłam z Wiktorosem, nie znoszę tych wizyt, kompletnie nic nie dają, taka strata czasu.Teraz spokój na 4 miesiące.
Halina jak tam Maks, lepiej?
Dorota mam nadzieje, że wypuszczą Was na dniach.
Kate zdrówka dla chłopaków.
Poziomki kreatywne Twoje dziewczyny;-)
Stefaa ja może bym się wybrała, jak coś fajnego znajdziesz daj znać.

Lenka tez mnie to czeka, ale tak się boję. Najpierw miałam wymówkę jak karmiłam, a teraz powinnam się umówić. Niestety przewiduję, że będę miała kilka dni wycięte z życiorysu.
Mamartusia zdrówka.

uciekam kawkę sobie zrobić

Do góry