reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

martika jaka ona śliczna, ten czas leci strasznie szybko ona jest juz taka duża !! niech rośnie aż do nieba he he

annaoj Adi na obóz nie jedzie bo do rodzinki okolice Zakopanego go puszczamy :) wiec tak jakby kolonie, co do jego zamiłowania do sportu czasem mnie zaskakuje, on ogląda i się w czym rzecz he he nawet M się tak nie orientuje w piłce jak młody ha ha

lenka u nas bardzo podobnie, powoli do przodu, szkoła dom praca szkoła dom praca i tak codziennie

Kate to teraz musisz bal karnawalowy zorganizować, :)

zapisałam się na intensywny kurs angielskiego i mam o 4h mniej tygodniowo, spełniam tez swoje marzenia i kurs tańca z m rozpoczynamy od przyszłego tygodnia, czasu mniej ale co tam raz się żyje :=)

buziaki kochane

reklama
IMG_0077.jpgTo ja tez sie pochwale moimi urwisami skonczyli pare dni temu 20 miesiecy I tak ganiam w kolko za nimi jak narazie :)

Załączniki

• IMG_0077.jpg
    IMG_0077.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 68
Kate ty jesteś spec od suszarek na bieliznę powiedz mi czy znasz jaka dobra od zabudowę i czy wogole takie występuja

no i podaj model suszarki twojej raz jeszcze

Kate roznia sie bo jest 1 kg roznicy w wadze I Max ma dluzsze wlosy ale jak ich ubiore tak samo uczesze wlosy (ulize) to jest problem :-) ale czasmi wolam ichna odwrot jak byl mali to dlugo mieli btanzoletki szpitalne bo balam sie ze ich pomyle I wkolko bede karmic tylko jedno dziecko ale to takie poczatki Ja mam suszarke beko ale teraz zbieram kase na miele bo podobaja mi sie kapsulki z zapachem

Mama śliczne chłopaki :-).

U nas znów choroba 1,5 tyg od jelitowki alanka od poniedziałku alanek chore gardło i siedzimy w domu ,tzn Oliwka póki co to chodzi do szkoły . No i tak bujamy sie od jednej choroby do drugiej ,praktycznie nie zdrowiejemy :-(, a do tego dzis rano auto sie nam popsulo.

Pozdrawiam

witajcie,

u nas dziewczyny wciąż całują Mike'go i go zaraziły. biedulek taki jest przeziębiony. :( :-(

Kate - podchwytliwe pytanie - wolałabyś dziewczynkę czy bliźniaki chłopców? ;) :-p

Poziomki - przyznaj się kogo tam nosisz?? już chyba miałaś scan...:cool2:

hej
mamartusia podchwytliwe i do tego trudne pytanie, chyba jedno i drugie,
a nasza Poziomki w poniedziałaek ma usg,
zdrówka dla Mikiego

Witam

Mamartusia zdrowka dla malutkiego .

U nas alan był wczoraj na przedstawieniu u siebie w przedszkolu i już sie lepiej czuł aż tu dzis w nocy temp 39 :-(, dzis jeszcze raz do lekarza pójdę i pewnie tym razem nie obejdzie sie bez antybiotyku

reklama
CZEŚĆ WSZYSTKIM
nie było mnie troszkę, ale jakaś taka zakręcona chodzę ostatnio. Na dodatek w niedziele na wystawie jak byliśmy to ławka się zarwała i jakoś pechowo spadłam, obiłam sobie kość ogonową. Boli niestety coraz gorzej, bez przeciwbólowych masakra. Do lekarza nie idę, bo musiałabym na ostry dyżur jechać, ogólny nic mi nie da, a mam nadzieje, że tylko stłuczenie, które3 niestety daje w kość.
Byłam wczoraj na zebraniu, moje dziecko pomimo tego, że w domu daje ostro popalić w szkole ma bardzo dobre wyniki. Oczywiście cieszę się ogromnie i pekam z dumy.

Mama śliczne urwisy.
Mamartusia zdrówka dla Mikiegoe. nie ma się co dziwić siostrom, że zacałowują słodziaka.
Kate kiedy się bierzesz do roboty;-)
Dorota zdrówka dla Alanka, niestety wszelkiego rodzaju wydarzenia przedszkolne to siedlisko największej "zarazy", bo rodzice często chore dzieciaki puszczają.

POZIOMKI NIE TRZYMAJ NAS W NIEPEWNOŚCI;-)

uciekam, bo papierów mam mnóstwo do obrobienia
A jeszcze zapomniałam napisać, że na szkolenie z "Wszzarzami" się zapisaliśmy. B jak wczoraj szkolił Młodszą (nie wiadmo dlaczego przed nim ucieka) to po 21 poszedł na spacer, zmarznięty wrócił 22:30 tylko ze Starszą:-) i musiałam się ubrać i iść po psa:baffled:, który oczywiście od razu do mn ie przyszedł.

Do góry