reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

dorota zdrówka dla Was, nieciekawie masz z tymi choróbskmai

annaoj ale miałaś nocną wyprawę :-D

poziomki heloł bo czekamy na info

mamartusia zdrówka dla najmłodszego

stefa juz kiesys mialam ci napisac ze mój Tomek to taki napalony sportowiec, aktualnie skoki i pilka, latem zuzel i formula, on mi cos gada a ja nie wiem o co kaman

kto teraz ma ferie, u nas dopiero za dwa tyg, a ale jak juz wroicą do szkoly to bedzie marzec i juz prawei wiosna

a ja cwicze od poczatku roku, zniw zaczelam, ale tez sie obzeram , dzis ciastka uupiekłam :zawstydzona/y: , probuje olka odpieluchowac po od dwoch dni sika na nocnik z tym ze za bardzo sam nie sygnalizuje tylko ja mu mówię zeby usiadł , wczoraj tylko dwa razy do lpielcuhy reszta nocnik, zobaczymy na jak długo mu to zostanie

reklama
Cześć Kochane!!
Scan w poniedziałek wiec trzymajcie kciuki zeby dzieć tyłek wypiął hahaha.
Powiem Wam ze to najgorsza moja ciaza, nawet bliźniaki lepiej przeszłam.

Stefa kuchnie juz odebralas?
Powodzenia na kursie

Mama urzywalam moze Little lamb??? Wlasnie zamówiłam taki zestaw testowy

Kate Ty lubisz działać dlatego impreza sie udała

Dorota zdrowa

Lenka dopóki ćwiczysz to sie obrzeraj:) ja nawet na jogę nie mam siły

Mamartusia zdrowka, ja tez takie maluchy całuje bez przerwy No jak tu sie powstrzymać !! ;)

Annaoj z kością ogonową nic nie zrobisz, musi sie wygoić.

Dzięki dziewczyny ale jakoś zaś podupadamy ,non stop sie wzmacniamy a wiecznie chorzy .
Alan od wczoraj na antybiotyku ,lekarka mówi ze zatoki ,wczoraj jak alanek zasnął mi o 16.30 tak spał do rana do 7.30 kilka razy wstawał dałam mu pić i szedł dalej spać :-), chyba ten długi sen dobrze mu zrobił bo dzis jakby lepiej :-).
Oliwka zaczyna kaszlec . Lili też pokaszluje od dzis i kicha :-(. Ja jeszcze dobrze ale nie wiem jak długo .

Annaoj oj współczuję z ta kością ogonawa :-(, jak sie czujesz ?

Lenka to życzę udanego odpieluchowania :-).

Poziomki to może w końcu chłopak będzie :-), gratki dla Jagody :-).

Miłego weekendu

Mama taki tester Try-them-all Kit.
O formowanlach czytałam dobre opinie zarówno z Pl jak i z Uk

Dorota Was to chyba tylko wiosna uratuje

Spała któraś z Was 3/4 doby w ciazy? Ja śpię noc i przynajmniej pół dnia ale to tak mnie ścina ze wypada mi tel z ręki w trakcie wybierania numeru.

Poziomki Bambusowa jest spoko ale tak z microfibry jak sie jej dlugo nie uzywa to zaczyna dawac mialam je wszytskie ale sprzedalam my teraz tylko kieszonki ja jestem pieluchowa manaiczka bo mam chyba z 50 :baffled: albo I lepiej

Haha ja tez cos koło tego ale cześć sie nie nadaje bo taniocha. Za microfibra nie przepadam ale bambusa kocham i wszystkie wkładki nam bambusowe. Ja o nich myslalam dla nowej dzidzi bardziej a przetestuje na Jagodzie:) jakich kieszonki urzywasz? Ja jestem bardzo zadowolona z tots botsa v4

Ostatnia edycja:
hej
Lenka szybko Wam odpieluchowanie idzie

poziomki ja spałam w ciąży prawie całą dobę,
a z tots botsa z tym jęzorem też byłam bardzo zadowolona

annaijkce współczuje bólu

Dorota faktycznie wiosna Was chyba podratuje trochę

Steffa ja też miałam ochotę zapisać sie angielski w tamtym roku od pażdziernika,
ale niestety u nas w szkole językowej we wrześniu już miejsc zabrakło,

w czawartek dzień babci i dziadka mieliśmy w przedszkolu, młodzi mówili wierszyki, fajnie wyszło nawet,
w ten czwartek mamay zabawkę karnawałową,
mieliśmy dzisiaj jechac na Słowacje na baseny, ale dzieci trochę kaszlą i przełożyliśmy , może w lutym pojedziemy

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry