reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
wow jakie newsy !

Martika gratulację .. LILI ucałuj od nas mocno .. jak się ogarniesz daj znać :)

no to teraz czekamy na LILI 2 ?

moja relacja i pikantne szczegóły tam .. kto chętny niech spr

hej
Marcelka kolejną noc całą przespała :-) tylko ząb mnie już nie boli tylko napier............ :baffled: i przez to źle spałam i od 5:30 już nie śpię :-( wzięłam paracetamol i czekam na jakiś efekt

wysypka całe szczęście zeszła uffff

odezwę się po imprezce
udanej niedzieli życzę

martika ogromne gratulacje, trzymajcie się zdrowo

dorota trzymam za Was kciuki

pozdraiam wszytskie, kmiłego dnia, jak bym chciała wskoczyc do jeziora, a nawet stroju n ie mam

u doroty wszystko ok :tak:leży pod kroplówką z magnezem, ktg dobrze i usg też :tak: Lilka waży około 2300g

o 8:20 zorientowałam się że sukienka, którą kupiłam sobie na chrzciny nie nadaje się gdyż nie jest rozpinana i żeby nakarmić córcię muszę się rozebrać :wściekła/y:
o 11 wygrzebałam inną i przebiorę na sali, ale jestem zła :angry:
a upał u nas taki że strach z domu wyjść :baffled:

do wieczora lub do jutra

MARTIKA gratulacje!!!! :-)
Ania i jak tam ??
Stefa mi brak slow po pikantnych szczególach... :baffled:

Urodzinki Mikolaja udane ;-)
Ale dzis upal.... ide zaraz pod prysznic, juz nie moge wytrzymac w mieszkaniu tak cieplo.... :angry: jak nie zimnica to upal -_-
Rano zaliczylismy Park place, bo potem to nie dalo sie wyjsc.... szkoda dzieciakow i siebie meczyc w taki upal... :p
No i sie dowiedzialam ze 20 wrzesnia wesele znow sie szykuje :szok: siostra cioteczna napisala , masakra, jak nie bylo wesel to teraz sa co roku :D a ja lubie na nie chodzic:happy2: uwielbiam tanczyc i wogole :tak: fajne takie spotkania rodzinne ;-)
zobaczymy jak sie sprawy potoczą...

Milej niedzieli, i jutro zjarze. :)

przeżyłam ;-) nie było tak źle
liza u mnie też upał jak cholera i właścicielka posadziła nas na dużej sali bo na małej nie ma klimy i było super :tak:
mała bardzo dzielnie zniosła oddiablanie ;-), na imprezie też towarzyszyła nam dzielnie :sorry2: a specjalnie ją rana zabawialiśmy żeby była zmęczona i spała, ale nie wyszło :blink: tyle że nie płakała więc super :tak: sesje zdjęciowe porobione

szwagier zjawił się z cało przysposobioną rodziną :dry: bez konsultacji z nami :sorry2: ciekawa jestem jak M to ugryzie.... bo ja napewno ale wszystko w swoim czasie ;-)
właśnie Majka mi mówi, że ta dziewczyna wujka jest jakaś dziwna bo jak poszła się przywitać z wujkiem, dała mu buzi i chciała iść to ona mówi: ja też tu jeszcze jestem z Wiktorem :sorry2: więc powiedziała dzień dobry i cześć, i poszła..... hi hi niech nie liczy na jakieś zażyłości z moją córką :-p

liza ja też lubię wesela :tak:, tylko że jakoś nie mam okazji bywać :-( teraz szykuje mi się we wrześniu u koleżanki, no i ciekawe kiedy szwagier z conchitą :-p tyle że ona jest rozwódką więc kościelnego nie będzie, no ale impreza może być

buźka

Ostatnia edycja:
Ania to dobrze ze przezylas :-)
Mala byla grzeczna tez to fajnie, oby wiecej takich wyjsc :-D hehe
a szwagier zaszalal... tez nie lubie takich sytuacji :no::baffled:

Kurde dzis kolejny upalny dzien.... :cool2::dry:
nic mi sie nie chce...
Ide pranie rozwiesic, przynajmniej schnie moment w taka pogode :D a w weekend tyle sie nazbierało prania ze codzien pralka chodzila,... i dzis juz jedno zrobilam i na jutro juz tez jedno pranie mam, no ale posciele jak sie pierze to wiele sie tego nie upcha do pralki :dry::sorry2:

reklama
witam
u nas też upał ale ja nie narzekam, lubie jak jest ciepło
Ania fajnie, ze impreza udana, ze mała dzielnie swój wielki
dzień zniosła
Liza au mnie codziennie 2 pralki prania czasem jedna , a mam dużą 9 kg,
ja jak widze słońce to powera mam, lubie słoneczną pogode
Stefa no brak słów, przeczytałam

Miłego słonecznego dnia dla Wszystkich !!!!

Do góry