reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

ania o ja :szok:, u mnie 23, po południu bedzie ciut więcej, ja już zaliczyłam 1sza kapiel w jeziorze i jak sie da to dzis wieczorem tez skoczymy ze starszakami

misiarska no witaj witaj

reklama
u mnie w domu nadal
20140610_151336.jpg

przejechałam się do H&M (dwie sukieneczki :-)) i zahaczyłam jeszcze o Orsay (bluzeczka/tunika :-)) i długo jeszcze będą o mnie opowiadać :eek: tak mała się darła a kasjerka pierd........ się z kuponem rabatowym :dry: mówię że już nie chcę tego rabatu a ta twardo że nabije, no i nabiła
a na przystanku wyzwała starą babę bo nie umiała do autobusu wózkiem wjechać jak należy i ja się nie zmieściłam :wściekła/y: ale za to, po minucie przyjechał kolejny puściutki :tak:

lenka oooooo ale bym też się popluskała w jeziorku :rolleyes:

dorota pisała, że wszystko u niej ok, nada 2w1, dzieci ją odwiedziły wczoraj i dzisiaj też przyjadą :tak:. Czeka na wyniki przeciwciał i może jutro wypuszczą ją do domu, a poza tym się nudzi :happy:

idę posiedzieć w lodówce ;-)

a to jest temp z salonu mieszkania nad nami :eek: rolety były odsłonięte a podłoga aż gorąca :shocked2:
20140610_163211.jpg

Załączniki

• 20140610_151336.jpg
    20140610_151336.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 40
  • 20140610_163211.jpg
    20140610_163211.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
witam po kilkudniowej nieobecności. Piękna pogoda i jakoś tak nie po drodze mi na laptop było.
W weekend gości mieliśmy, a od poniedziałku młyn. Stefaa u Was też tak szał na koniec roku? Testy, wierszyki, festyny itp, itd. Juz mi się marzą wakacje, jeszcze tego pożałuje, wiem.
Dzisiaj byłam na roczku chrześniaka, nieoficjalnym, bo imprezka w niedziele.

Martika
serdecznie gratuluję!!
Dorota teraz na Twoją Lilkę czekamy.
Misiarska witaj. Ja tak z Alicją z kciukiem walczyłam, tylko z jednym dzieckiem łatwo, z dwójką to już ciężko . Młoda udarła się przy tym strasznie.
Ania cieszę się, że impreza udana. Ja mam ten problem z sukienkami teraz. Najchętniej bym nosiła, bo mam cieniutkiie, jak znalazł na te upały, ale dupa, bo Młody dalej na cycku. Czasem cały dzień go nie karmie, tylko rano, wieczór i w nocy, ale czasem jesczez tak mendzi, że dwa razy dziennie mu daje, no a rozbierać się nie mam ochoty.
Liza spóźnione najlepsze życzenia dla Synka.
Stefaa lecę czytać:-p

postaram się na bieżąco być

hejka
u mnie nadal gorąco ale jakoś duszno, jak na burzę
dorota nasza wyszła ze szpitala ale nada 2w1, ma leżeć plackiem w domu i pachnieć ;-) i czekać do 27 czerwca, wtedy ma zgłosić się do Katowic i jak wszystko będzie ok to 3, 4 lub 5 lipca będzie mieć cesarkę. Chyba że coś się zadzieje typu krwawienie, wody odejdą itp to ma jechać odrazu ale to logiczne :tak:

kupiłam sobie kolejne balerinki :zawstydzona/y: w daichmanie wyprzedawali ostatnie pary i za 24 zł były :tak: i jak tu sobie odmówić :sorry2:

Dziewczyny, trzymajcie kciuki proszę! O 12 jadę do szpitala po wynik hist.pat (właśnie dzwoniłam i jest wreszcie). Mam nadzieję, że wszystko dobrze i że zrobią mi kontrolne usg i też się okaże, że wszystko dobrze.
Potem od razu jadę do pracy, postaram się napisać z pracy,

Martika gratuluję!!! :-)

Misiarska fajnie że zajrzałaś, Fabcio też czasami uspokaja się kciukiem. Podziwiam że karmisz bliźniaki piersią:tak:

Doris trzymam kciuki za wyniki!!!

u nas też gorąco. Nic mi się dzisiaj nie chce, od kilku dni nie czuję się dobrze...nie wiem o co chodzi i skąd takie nagłe osłabienie może faktycznie od tego gorąca.

pozdrawiam was wszystkie!

witajcie
ANIU dziekuje za przekazywanie wiadomosci :-).

Racja 27 czerwca w piatek mam byc na czczo w szpitalu i jak nic sie nie bedzie dzialo to potrzy,aja mnie kilka dni i cc mi zrobia,szczerze to nie moge sie juz doczekac 2 tygodnie szybko zleca w domu i pojde urodzic mala LILI

Narazie do soboty jestesmy w rybniku, w sobote wracamy do domu i w niedziele m idzie do pracy,ja narazie poki co prawie nic nie robie ,ide zaraz do fryzjera a m zabiera dzieci na spacer ,m duzo mi pomaga ,widac ze jak byli sami to m ogarnial i mowilam mu ze poki jest ze mna w domu to ma robic tak jakby mnie nie bylo :-),jest dobrze,oby tylko przetrwac w domu te 2 tygodnie i bedzie git.

Dobra lece szykowac sie do fryzjera.musze sie na bustwo doprowadzic bo pozniej nie bede miala kiedy .

milego dnia

AHA u Lili wszystko dobrze ,wszystkie parametry ma dobre ,tylko glowa troche za mala ,ale nie wiem co to znaczy.wazy w granicach 2100 a 2500 :-),przeplywy jej w glowce i pepowinie sa dobre,co 2 dni usg mialam i mala przybiera :-).Niestety przeciwciala w ciagu 2 miesiecy wzrosly mi z 256 na 512 ,ale ponoc to nic na nia szkodzi .

Ostatnia edycja:
Dziekuje dziewczyny za Gratulacje. Wpadam na chwilke poki mala Li spi :-)
Doris kciuki za wyniki histopatologiczne i usg.
Dorota ciesze sie, ze bedziesz w domu uwazaj na siebie te 2 tygodnie i potem utulisz malenka :-)
milego dnia dziewczyny

Doris trzymam kciuki, choć powiem Ci ze te badania hist-pat to za duzo nie wnoszą, tylko tyle czy nie było zaśniadu, za usg 7&&&

dorota leżcie spokojnie w domu, już niedługo Lili będzie na świecie

happymama a co to się dzieje

anka ile masz par butów :-D jak była okazja to trzeba korzystać

martika jak mała

Antek ma ospę, odebrałam go dziś ze szkoły, a wczoraj jeszcze nic nie było, kapiel w jeziorze zaliczona, nawet Olek zaliczył dwa razy, im głebiej tym fajnie dla niego było, Tomek na wycieczce, a po południu jedziemy do lekarza, w sobote robimu urodzinowego grilla Antkowi, ciekawe w jakiej bedzie formie

pozdrowienia dla wszystkich

reklama
Lenka oj niedobrze ze mały ma ospę ,zdrowka.

Martika ja jeszcze nie gratulowałam więc serdecznie gratuluje :-).

Doris kciuki za wyniki zaciśnięte ,czekamy na wieści .

Coś tam dziś zalatwilismy na mieście ,dużej samochodem niż na nogach bo ja po przejściu kilku metrów już mnie brzuch boli ,wiec staram sie nie chodzić .

Zaniedlugo jedziemy do zor do mojej przyjaciółki ,z racji km nas dzielących z pół roku sie nie widzieliśmy .

Do góry